Meryl Streep, marcă înregistrată! Actriţa a început demersurile

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
30/01/2018, 11:43
Meryl Streep, marcă înregistrată! Actriţa a început demersurile

Îndrăgita actriţa Meryl Streep a început demersurile pentru a-şi patenta numele, în încercarea de a opri exploatarea lui, scrie BBC şi News.ro. Deţinătoare a trei premii Oscar şi a numeroase alte trofee într-o carieră de 40 de ani, actriţa a depus mai multe acte la US Trademark Office în vederea deţinerii drepturilor exclusive de folosire a numelui în industria de divertisment.

Aplicaţia ei face referire doar la interzicerea folosirii numelui în „apariţii live, TV şi filme”, precum şi în „discursuri şi sesiuni de autografe”. În plus, ea va bloca şi folosirea numelui pentru site-uri care au ca temă filmul.

Meryl Streep vrea ca numele ei să fie marcă înregistrată!

Mai multe celebrităţi au apelat la această măsură, însă nu la o vârstă atât de înaintată. Între cei care şi-au patentat numele se numără actorul Sean Connery, rapperul 50 Cent, cuplul David şi Victoria Beckham şi starleta Paris Hilton.

Meryl Streep nu este numele real al actriţei. Ea poartă numele Mary Louise Streep. Mary Louise Streep, născută pe 22 iunie 1949, este considerată una dintre cele mai talentate actriţe de teatru, film şi televiziune din generaţia sa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×