Merge în faţa NOTARULUI! Un component al Generaţiei de Aur DIVORŢEAZĂ

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
05/05/2014, 08:36
Merge în faţa NOTARULUI! Un component al Generaţiei de Aur DIVORŢEAZĂ

Dupa un mariaj de sase ani si opt ani de cand sunt impreuna, maine Bogdan Stelea (46 ani) si sotia sa, Mirela Stelea (35 ani) vor semna actele de divort in fata notarului si o vor lua pe drumuri separate.

Iubirea lor se va termina maine

WOWbiz.ro a intrat in posesia unor informatii calde, menite sa puna capat tuturor speculatiilor existente pe piata, care sustin ca exista o cale de impacare intre designerul Mirela Stelea si sotul ei, Bogdan Stelea. Ei bine, din informatiile noastre, luni, 5 mai, cei doi sunt asteptati la un cabinet notarial pentru a semna actele de divort. A doua zi, urmeaza sa fie redactat documentul care atesta separarea fostilor soti, divortul fiind unul amiabil, intrucat cei doi nu au copii impreuna.

Zvonurile separarii si divortului celor doi au aparut la inceputul lunii aprilie si au fost confirmate printr-o declaratie comuna postata pe pagina de Facebook a designerului de moda. “Nu a fost o decizie usoara. Nu dorim sa dezbatem acest subiect pentru ca niciodata nu am facut un spectacol public din viata noastra de cuplu. Am hotarat sa divortam de comun acord dupa sase ani de casnicie si vom aprecia mereu momentele frumoase petrecute impreuna. Ne despartim ca prieteni si ne vom respecta pentru totdeauna”, declarau Mirela si Bogdan Stelea.

Mirela este gata sa o ia de la capatNu este insa pentru prima oara cand designerul vestimentar si fostul mare portar al Romaniei ajung intr-o situatie de acest fel. Primul cutremur in mariajul lor a avut loc in anul 2009, la doar opt luni de la cununia civila, cand Mirela Stelea si-a luat un avocat si a deschis o actiune de divort solicitand desfacerea casatoriei.

La cateva saptamani distanta, tot ea a fost cea care a retras cererea si s-a impacat cu partenerul de viata. Ruptura adevarata avea sa se intample in primele luni ale lui 2014, cand problemele de cuplu s-au acutizat si partenerii au realizat ca planurile lor de viitor nu mai coincid. Mirela Stelea si-a canalizat atentia asupra carierei si clientele sale din Spania si Dubai, unde a prins o piata buna si a obtinut numeroase contracte in ultima vreme, in timp ce sotul si-ar fi dorit sa o aiba numai si numai acasa!

Sursa: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×