FOTO/”Tîmplarul” MM, cadou GENIAL pentru fiica Teodora

Ionuţ Cataramă   
în Monden
21/09/2014, 17:00
FOTO/”Tîmplarul” MM, cadou GENIAL pentru fiica Teodora GALERIE FOTO

Teodora Stoica a împlinit 20 de ani, iar fiica managerului Stelei, Meme Stoica, a sărbătorit într-un club din capitală într-un cadru restrîns, alături de cîţiva prieteni foarte apropiaţi.

Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că adolescenta a fost sunată de tatăl său, aflat în închisoare de cîteva luni şi i-a transmis un mesaj emoţionant, care a făcut-o pe Teodora să plîngă în hohote: „Fata mea, să te bucuri de viaţă! Oriunde aş fi, orice s-ar întîmpla, eşti cea mai importantă fiinţă din viaţa mea şi voi fi alături de tine în orice moment. Să nu uiţi asta niciodată. Te sărut, la mulţi ani!”

Alături de urare, Meme Stoica, ce lucrează la Penitenciarul Rahova la atelierul de tîmplărie, i-a trimis o inimă prelucrată din lemn, în care apar cei 2, ţinîndu-se de mînă cu un mesaj emoţionant: „La mulţi ani! Te iubesc, Sporty!”

De asemenea, in dreapta este desenat şi un răsărit de soare cu un mesaj elocvent: „Apare şi el!”

Teodora a ţinut să-i mulţumească tatălui său pentru gest: „M-ai învăţat să văd mereu partea bună a lucrurilor şi să nu las ceea ce mi se întîmplă să îmi răpească umanitatea. Eşti cel mai bun om pe care îl cunosc. Sînt cea mai fericită astăzi, chiar dacă nu te-am putut vedea decît puţin, mult prea puţin!”

teoTEODORA

Teodora şi Meme Stoica au o relaţie foarte apropiată, managerul Stelei fiind o cu totul altă persoană atunci cînd discută de Teodora sau îşi petrecea timpul cu ea, decît omul vulcanic din faţa camerelor TV.

FANATIK.RO vă prezintă mai jos o galerie foto cu cei doi, de-a lungul anilor. 

teo8 teo7 teo6 teo5teo3 teo2 teo1

 P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×