Membrii trupei BZN, își iau ”rămas bun” de la români îmbrăcați în ii tradiționale

Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/02/2019, 17:14
Membrii trupei BZN, își iau ”rămas bun” de la români îmbrăcați în ii tradiționale GALERIE FOTO
Trupa BZN părăsește definitiv scena!

Trupa BZN se retrage! Aceștia și-au luat rămas bun într-un inedit, fiind îmbrăcați în tradiționala ie. Jan Keizer si Anny Schilder se retrag de pe scenă. Aceștia reprezintă unul din cele mai importante grupuri din UE dintre ’70-’80.

Bucureștenii i-au văzut pe membrii trupei BZN ultima oară la finele anului trecut, când au făcut un spectacol pe cinste.  Trupa BZN a vândut milioane de discuri în întreaga lume, printre care: „Blue Eyes”, „Dance, Dance”, „Twilight”, „Put on your Make-Up”, „Just an Illusion”, „If I say the Words”, „The Summertime”, „Waltzing Maria” și „Amore” sau „La Primavere”.

Membrii trupei BZN părăsesc scena în ii tradiționale

„Voi împlini 70 de ani anul acesta. Am practicat această profesie minunată de peste 50 de ani. A fost și este foarte frumos, dar aș dori să petrec un pic mai mult timp cu soția, copiii și nepoții mei. Mulțumiri pentru publicul român, care știm că ne iubește încă din anii 70. Am primit aceste cămăși tradiționale superbe și le purtăm în semn de respect pentru cei ce vin la spectacolele noastre”, a declarat, pentru Libertatea, Jan Keizer, solistul BZN din 1968.

Membrii trupei BZN în 1984
Membrii trupei BZN în 1984

După 55 de ani de la înființarea trupei, membrii BZN își iau adio de la scenă și de la fanii lor. Jan Keizer si Anny Schilder au reluat câtările și s-au regăsit în aceeași formulă artistică în 2009, după mai bine de două decenii în care nu au mai vorbit deloc.

Jan și Anny, despărțire definitivă
Jan și Anny, despărțire definitivă

Despărțirea BZN a hotărât ca în anul 2019 să fie definitiv. În 2018, pe data de 25 octombrie, Jan și Anny se pregăteau să ofere surprize spectaculoase și un spectacol pe măsură fanilor din Capitală. Bucureștenii s-au bucurat de hit-urile:Blue Eyes, Blue Eyes, Dance Dance, Mon Amour, El Condor Pasa, Mariana, Delilah, Che Sera, Mexican Night, şi alte piese celebre.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×