Melis Tuzunguc, dramă de nedescris. Actrița din Aripi frânte a pierdut o persoană dragă

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
07/07/2022, 14:32
Melis Tuzunguc, dramă de nedescris. Actrița din Aripi frânte a pierdut o persoană dragă
Drama prin care a trecut Melis Tuzunguc din serialul Aripi frânte. Pe cine a pierdut actrița. Sursa foto: Instagram.com

Melis Tuzunguc, actrița cunoscută pentru serialul turcesc Aripi frânte, a trecut printr-o dramă care i-a marcat sufletul. Vedeta în vârstă de 27 de ani a lăsat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, unde e urmărită de oameni din întreaga lume.

Drama prin care a trecut Melis Tuzunguc din serialul Aripi frânte. Pe cine a pierdut actrița

Melis Tuzunguc a pierdut o persoană foarte dragă și apropiată. Este vorba de bunica sa, care i-a fost ca o adevărată mamă încă de la naștere pentru că nu a întâlnit-o niciodată pe cea care i-a dat viață. Bătrâna a murit recent.

Îndrăgita vedetă le-a mărturisit fanilor că nu traversează o perioadă tocmai bună după pierderea suferită și că nu reușește să-și găsească locul. Actrița din producția turcească Aripi frânte îl are aproape acum numai pe tatăl său.

„În sufletul meu este furtună. Sunt devastată! Nu îmi găsesc locul niciunde. Te iubesc, pentru totdeauna!”, a scris Melis Tuzunguc, protagonista din serialul turcesc pe contul de Instagram, potrivit stirilekanald.ro.

Artista, care interpretează în producția de la Kanal D rolul lui Zeynep, a menționat că este recunoscătoare bunicii sale, care a crescut-o de mică și care i-a oferit iubire necondiționată.

Cine este Melis Tuzunguc, actrița din Aripi frânte

Melis Tuzunguc este o actriță în vârstă de 27 ani, născută în Istanbul și care a studiat la liceul Bahcelievler Anatolian. Ulterior, vedeta a absolvit Beykent University Acting School, debutul pe micile ecrane fiind încă din adolescență.

Conform interviurilor acordate de-a lungul timpului actrița a avut mereu un vis, acela de a realiza propriul film. A muncit pentru idealul său și de ceva vreme scrie la scenariu.

De asemenea, protagonista din serialul de la Kanal D, care se difuzează de luni până miercuri, are o voce foarte frumoasă și calități vocale de invidiat și nu exclude să înceapă o carieră muzicală în paralel mai târziu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×