Melania Trump, rochie de 2.000 de dolari, în timpul vizitării unui spital din Ghana

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
05/10/2018, 10:33
Melania Trump, rochie de 2.000 de dolari, în timpul vizitării unui spital din Ghana GALERIE FOTO
Melania Trump a fost criticată pentru rochia de 2.000 de dolari din timpul vizitei în Ghana

Prima Doamnă a Americii, Melania Trump, a purtat o rochie de 2.000 de dolari, în timpul unei vizite la un spital din Ghana. Evenimentul a reprezentat de fapt debutului unui turneu internațional individual în care Melania Trump participă în calitate de Prima Doamnă a Statelor Unite.

Marți, Prima Doamnă a SUA și-a început turneul în Africa, iar Ghana a fost prima escală pe listă. Cum era de așteptat, vizita Melaniei Trump nu putea să treacă neobservată, iar unii critici chiar s-au inflamat. Soția președintelui Americii a purtat o rochie care a costat nu mai puțin de 2.300 de dolari, Celine. În picioare, a fost încălțată cu pereche de pantofi marca Manolo Blahnik.

Melania Trump a purtat în cadrul vizitei în Ghana o rochie Celine
Melania Trump a purtat în cadrul vizitei în Ghana o rochie Celine

Melania Trump, rochie de peste 2.000 de dolari, în Ghana

Melania Trump a fost întâmpinată cum se cuvine în Ghana, cu dansuri tradiționale, muzică și grupuri de copii veniți special pentru a-i ura ”bun venit” cu steagurile SUA și pe cel al Ghanei. O fetiță a venit cu un buchet de flori și a fost îmbrățișată de Prima Doamnă.

Din cadrul evenimentului a făcut parte și vizitarea spitalului regional Greater Accra, acolo unde Melania Trump le-a dus ursuleți de pluș bebelușilor și a verificat condițiile de spitalizare. Soția președintelui Americii promovează inițiativa ”Be Best”, un program lansat chiar de ea, care are drept scop promovarea importanței sănătății socialeemoționale și fizice în rândul copiilor. În cadrul acestui turneu, Melania Trump va mai vizita Malawi, Kenya și Egipt.

Melania Trump, criticată de-a lungul timpului pentru ținutele sale

De când a venit la Casa Albă și face vizite oficiale, Melania Trump a făcut mai multe gafe vestimentare, iar ținutele ei au fost criticate cu diferite ocazii. De exemplu, și acum această ținută scumpă purtată de Prima Doamnă nu a fost pe placul ONG-iștilor care au spus că și-a etalat bunăstarea în zone mai puțin favorizate.

În luna august a acestui an, Melania Trump a plantat un copac având în picioare pantofi Christian Louboutin.
În luna august a acestui an, Melania Trump a plantat un copac având în picioare pantofi Christian Louboutin.

Nu mai departe de luna august a acestui an, Melania Trump a fost criticată pentru cp a plantat un copac având în picioare pantofi Christian Louboutin. Poate cea mai mare gafă a rămas însă jacheta cu mesajul ”I really don`t care, do you? / Mie nu îmi pasă, vou?”, purtată în timpul unei întâlniri cu copiii imigranți, chiar în mijlocul unei crize declanșate de măsurile luate de Donald Trump în această problemă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×