Mel Gibson a atacat o ziaristă: „M-a scuipat, înjurat şi îmbrîncit”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/08/2015, 19:15
Mel Gibson a atacat o ziaristă: „M-a scuipat, înjurat şi îmbrîncit” GALERIE FOTO

Actorul Mel Gibson, care a avut probleme cu politia in mai multe randuri, in trecut fiind chiar obligat de justitie sa frecventeze orele unui curs de management al furiei, nu si-a invatat lectia. Acesta a injurat, scuipat si imbrancit o ziarista in tara sa natala, Australia.

Actorul, care pleca de la un festival de film cu noua sa iubita, a fost fotografiat de o jurnalista, moment in care si-a pierdut cumpatul. A inceput sa o injure, a scuipat-o si chiar a imbrancit-o, a povestit victima, relateaza Contact Music.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE SUS IMAGINI CU FEMEIA AGRESATĂ DE MEL GIBSON!

Lovitură pentru studenţii români! Decizie fără precedent! E OFICIAL! Tinerii sînt în lacrimi…

Starul din „Braveheart” pleca de la Festivalul de Film Israelian din Sydney impreuna cu Rosalind Ross, cand a vazut ca Kristi Miller il fotografia. „Am facut doua poze, apoi am fugit ca sa ajung in fata lor. Eram cu spatele la ei si urmatorul lucru pe care il stiu e ca m-a imbrancit, din spate. Nu l-am vazut venind. Am fost socata sa vad ca sunt impinsa, imbrancita, din spate. Nu am cazut, dar m-am dezechilibrat. Apoi m-am intors si era chiar in fata mea, practic nas in nas. Ma abuza, ma scuipa. Mi-a spus lucruri dezgustatoare. M-a injurat, a folosit toate cuvintele la care te poti gandi (…), toate. Era lipsit de control, nici nu mai respira”, a declarat jurnalista.

Ultima oră! Lovitură pentru toţi românii care au FACEBOOK! Decizia lui Klaus Iohannis e DEFINITIVĂ şi se aplică imediat!

Aceasta sustine ca actorul i-a spus ca e un om josnic, fara valoare, dezgustator, care va merge in Iad. „O gramada de chestii ingrozitoare, nebunesti”, a povestit femeia.

„I-am spus calm ca sunt o mama cu trei copii si ca acesta este jobul meu, cariera mea, iar el mi-a spus ca trebuie sa-mi caut alt loc de munca”, isi aminteste Miller.

Potrivit acesteia, iubita lui Gibson i-a soptit „Scuze”, apucandu-l de umar si adresandu-i-se: „De ajuns”. Practic, ea a fost cea care a aplanat scandalul, pur si simplu tragandu-l pe Gibson de acolo.

Caz INCREDIBIL! Ce le făcea PROFESOARA elevilor săi de liceu!!! Galerie FOTO! Pentru asta a fost acuzată de ABUZ sexual

Actorul, care se afla in Australia pentru a filma pentru „Hacksaw Ridge”, o drama despre Al Doilea Razboi Mondial, a mai fost acuzat de atac si in alte randuri, inclusiv asupra unei foste iubite, rusoaica Oksana Grigorieva, in 2011. In 2006 a insultat un politist, dupa ce fusese oprit in trafic. Baut fiind, acesta i-a adresat remarci cu tenta antisemita.

Sursă: www.ziare.com

DRAMĂ CUTREMURĂTOARE! Cîntăreaţa iubită de milioane de români trece prin clipe cumplite! „Soţul meu e pe moarte!” Ultima dorinţă a bărbatului lovit de o boală necruţătoare te va face să plîngi!

DIVORŢ INCREDIBIL! Celebra vedetă TV şi-a părăsit soţul! O bătea de faţă cu copiii?!

Galerie FOTO incendiară! Laura Cosoi, în SÎNII GOI! Se vede TOT! E PERVERSA rau: „Îmi plac bărbaţii care SALIVEAZĂ după mine!”

FOTO AICI!!! ASA ARATA UN ORGASM LA FEMEI

Stirea MOMENTULUI in showbiz! DIVORŢEAZĂ două super VEDETE!!! Copiii, ÎN LACRIMI!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×