Meghan Markle va apărea din nou în serialul ”Suits”? Va primi câteva milioane de dolari pentru o apariție episodică

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/01/2019, 14:33
Meghan Markle va apărea din nou în serialul ”Suits”? Va primi câteva milioane de dolari pentru o apariție episodică
Se vehiculează că Meghan Markle ar putea apărea din nou în serialul care a consacrat-o, ”Suits”

Serialul ”Suits” a făcut-o celebră pe Meghan Markle, însă, după ce a devenit iubita și, mai apoi soția Prințului Harry, fosta actriță le-a întors serviciul colegilor săi. Astfel că, după schimbările din viața lui Meghan, produția de televiziune s-a ales cu mai mulți fani și a ajus chiar să fie urmărită de oameni care până atunci nu auziseră de acesta. Astfel, după multă vreme, Ducesei de Sussex i s-a propus din nou să-și practice pasiunea.

Și, chiar dacă acum trebuie să respecte o mulțime de reguli, dar fiind conduita, se pare că există o mică posibilitate ca, în momentul de față, Meghan să se întoarcă pe micile ecrane. Potrivit publicației Daily Mail, Ducesa de Susex a fost ofertată de postul NBC pentru a juca într-un episod din serialul care a făcut-o cunoscută. Pentru munca sa, postul de televiziune este pregătit să-i ofere o sumă considerabilă. De altfel, banii pe care i-ar câștiga i-ar putea folosi în scopuri caritabile, alegerea aparținându-i.

Meghan Markle, din nou în serialul ”Suits”? Pentru un clip de 2 minute, ar puteap primi între 2 și 6 milioane de dolari

Producătorii serialului o doresc atât de mult pe Meghan încât, știindu-i programul, ar dori chiar și un clip cu aceasta de două minute, ce ar putea fi filmat în Marea Britanie. Suma impresionantă pentru aceste două minute este între 2 și 6 milioane de dolari. Potrivit sursei menționate mai sus, filmarea ar putea dura mai puțin de o zi, iar povestea ar putea prezenta viața în oglindă a lui Meghan.

Meghan Markle va apărea din nou în serialul ”Suits”? Va primi câteva milioane de dolari pentru o apariție episodică
Meghan și Mike, în ”Suits”

Totodată, nu este exclus ca scenariștii să o prezinte și însărcinată și trăind alături de Mike, soțul ei din serial. Bineînțeles, este destul de greu de crezut că familia regală britanică ar fi încântată sau măcar de acord la auzul veștii.  Ar fi și mai greu luând în considerare faptul că, în ultima vreme, s-au vehiculat zvonuri cu privire la comportamentul vulcanic al lui Meghan, lucru ce i-a făcut pe cei din jur să o privească altfel.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×