Meghan Markle, acuzată că a copiat rochia de mireasă!

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
21/05/2018, 09:24
Meghan Markle, acuzată că a copiat rochia de mireasă!

Meghan Markle a reușit să strălucească în marea sa zi.  Însă, deși fosta actriță a atras toate privirile, multe persoane au considerat că ținuta a fost copiată. Meghan Markle a fost acuzată de către internauți că s-ar fi inspirat puțin cam mult din ținutele altor regalități, care au purtat rochii asemănătoare, în ziua în care și-au rostit jurămintele.

Mireasa Meghan a arătat fabulos în cadrul ceremoniei religioase organizată la Castelul Windsor, purtând o rochie simplă de culoare albă, dar extrem de elegantă, căreia i-a asortat un voal împodobit cu flori din toate cele 53 de colțuri ale Commonwealth-ului. Multe voci au susținut, totuși, că aceasta nu a adus nimic nou în lumea modei prin ținuta sa, imaginea de ansamblu fiind copiată în linii mari, de la alte două regalități, conform Mirror.

Meghan Markle, acuzată că a copiat rochia de mireasă!

Printre aceste persoane s-a numărat și prezentatoarea tv Allison Langdon, de la „Channel Nine”, care a susținut, în timp ce prezenta nunta regală, că rochia lui Meghan a fost foarte asemănătoare cu cea a Prințesei Mary, și astfel, actuala Ducesă de Sussex nu va reuși să pornească niciun nou trend vestimentar.

„M-am gândit imediat la Prințesa Mary atunci când am văzut-o pe Meghan. Când am văzut prima dată rochia, mi-am dat seama că arată familiar, o mai văzusem undeva. Nu cred că va seta vreun trend în materie de rochii de nuntă pentru că eu cred că a copiat ținuta Prințesei Mary”, a susținut aceasta.

Internauții au comentat, de asemenea, acest subiect, fiind pe aceeași lungime de undă cu prezentatoarea tv

„Rochia lui Meghan Markle a fost o copie nereușită a Prințesei Mary din Danemarca. A fost neoriginală, neimpresionantă și plictisitoare. Singurele lucruri care au salvat-o au fost voalul și coronița. Despre păr și machiaj nici măcar nu vreau să discut. Ce dezamăgire! Mary a arătat mai bine măcar”, a declarat un utilizator Twitter.Prințesa Mary este originară din Australia, dar s-a mutat în Danemarca, după ce s-a căsătorit cu Prințul țării, Frederik, în 2004.

Alte comparații referitoare la ținuta de nuntă a lui Meghan au fost făcute și cu Prințesa Cristina a Spaniei, aceasta purtând o rochie asemănătoare, atunci când s-a căsătorit cu handbalistul Inaki Urdangarin, în Catderala „Saint Eulalia” din Barcelona, în 1997.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×