Mega-scandal la X FACTOR ! O concurentă îi acuză de “favoritism” pe producatorii de la Antenă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
25/11/2015, 18:32
Mega-scandal la X FACTOR ! O concurentă îi acuză de “favoritism” pe producatorii de la Antenă GALERIE FOTO

Cantareata Leticia Moisescu este foc si para pe organizatorii emisiunii „X Factor”, dupa ce a participat la show, a primit trei de DA, insa momentul ei nu a mai fost difuzat. Femeia vine cu acuzatii grave si este hotarata sa faca dreptate.

Un nou scandal este pe cale sa ia amploare, dupa ce o cuncurenta vine cu acuzatii grave la adresa organizatorilor „X Factor”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Deşi a participat la concurs si a luat trei de DA , momentul ei nu a fost difuzat. Tanara trebuia sa mearga in etapa urmatoare, unde timp de 24 de ore avea sansa sa fie votata de public.

S-a schimbat regulamentul!

Leticia a fost exclusa, desi primise un mesaj oficial din partea organizatorilor ca momentul ei va fi difuzat.

„Dupa ce ani la rand am fost solicitata de cei din productia X Factor Romania sa particip la concurs, m-am decis anul acesta sa ma inscriu, mai ales ca multi apropiati m-au incurajat sa fac asta. Am trecut de fazele premergatoare auditiilor, am filmat mai multe reportaje si am ajuns in fata juriului de specialitate. Ei au apreciat momentul meu si mi-au acordat, in unanimitate, DA. Acest lucru presupunea ca am trecut in faza urmatoare a concursului, si anume, ca din momentul in care voi fi difuzata pe tv, am la dispozitie 24 de ore pentru a fi votat de al patrulea jurat – publicul (lucru declarant in privat si de o persoana din productie).

Ulterior, acest regulament s-a schimbat si au prelungit perioada de votare la o saptamana. Auditiile s-au incheiat, iar momentul meu nu a fost dat pe post, desi fusesem informata de cei din productie ca voi aparea. Intre timp, la jumatatea lunii octombrie, s-a schimbat regulamentul, astfel incat “Producatorul isi propune sa plaseze prestatiile artistice care, in viziunea Producatorului, reprezinta cele mai atractive momente pentru publicul telespectator”.

Consider ca momentul meu a fost destul de atractiv, cu atat mai mult cu cat mi-au impus sa o aduc in platou si pe mama mea, cantareata de muzica populara, tocmai din Ardeal, pe cheltuiala mea, pentru a canta si impreuna. Ii dau in judecata.
Declar ca, in momentul de fata, sunt foarte afectata emotional si voi lupta pentru drepturile mele, voi merge la CEDO si sper sa ma sustina si ceilalti concurenti care sunt in aceeasi situatie ca si mine”, ne-a declarat Leticia.

Sursă:www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×