„Meditaţiile după şcoală” au trimis-o direct la închisoare. Cum îi pregătea, de fapt, profesoara de matematică pe elevii săi de liceu

Ionuţ Cataramă   
în Monden
16/06/2017, 18:29
„Meditaţiile după şcoală” au trimis-o direct la închisoare. Cum îi pregătea, de fapt, profesoara de matematică pe elevii săi de liceu GALERIE FOTO

O profesoară de matematică sin SUA a ajuns după gratii, acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu trei dintre elevii săi adolescenţi. Erin McAuliffe, în vârstă de 25 de ani, a fost arestată şi pusă sub acuzare de poliţie, după o lună de investigaţii, în ceea ce priveşte o posibilă abatere de la o conduită decentă, întreţinând relaţii sexuale cu băieţi adolescenţi.

Erin McAuliffe, în vârstă de 25 de ani, a fost arestată de poliţie în Carolina de Nord, după ce colegii şi elevii de la Rocky Mount Preparatory au fost intervievaţi timp de o lună zile, scrie mirror.co.uk.

Profesoara este suspectată că a întreţinut relaţii sexuale cu trei băieţi adolescenţi, doi din ei având vârsta de 17 ani şi celălalt în vârstă de 16 ani, însă aceste fapte nu s-au întâmplat în incinta şcolii, a spus poliţia.

A fost lansată o investigaţie după ce personalul administrativ al şcolii a anunţat poliţia în legătură cu presupusele abateri.

Ea a fost demisă din şcoala unde lucra din august anul trecut.

„Am fost pe deplin cooperanţi cu autorităţile locale în cursul procesului de tratare a acestei probleme”, au spus şefii ei.

McAuliffe se află la închisoarea din Carteret County după ce a fost arestată joi. Ea urmează să fie dusă în instanţă luni.

Locul de muncă de la Rocky Mount a fost primul unde, McAuliffe a lucrat ca profesoară cu normă întreagă, potrivit profilului ei Linkedin.

De asemenea, ea a oferit „meditaţii după şcoală pentru a ajuta elevii să-şi îmbunătăţească gândirea critică şi abilităţile de rezolvare a problemelor”. McAuliffe a lucrat, de asemenea, la „dezvoltarea de metode alternative de îmbogăţire şi modificări în programele de studenţi pentru a spori înţelegerea elevilor”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×