Inginerul Constantin Chiurciu a murit la vârsta de 69 de ani

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
31/10/2019, 14:47
Inginerul Constantin Chiurciu a murit la vârsta de 69 de ani
Constantin Chiurciu a murit. Sursa foto: Romvac Company

Constantin Chiurciu a murit la vârsta de 69 de ani. Inginer chimist de profesie, acesta a fost unul dintre cele mai respectate nume în branșa sa și un om foarte apreciat de colegii săi din cadrul companiei ROMVAC, fiind directorul general al companiei producătoare de tratamente veterinare.

Constantin Chiurciu s-a stins din viață la vârsta de 69 de ani

Născut pe 15 decembrie 1983, cercetătorul Chiurciu și-a dedicat toată viața medicinei și a fost director la mai multe departamente de producție de medicamente din centrele de cercetare din România. Chiurciu este cunoscut pentru compania ROMVAC, pe care a condus-o. Trupul neînsuflețit al specialistului este depus la sediul companiei, acolo unde cei care l-au apreciat și i-au fost aproape își vor lua rămas bun de la el.

„Astăzi, lumina ochilor acestui OM s-a stins! Și Moartea grăbită i-a dus departe de noi, zâmbetu-i care ne-a dat încredere când ne era mai greu, inteligența deosebită care ne-a adus ajutorul când ne pierduserăm orice speranță, sufletul atât de bun care ne-a fost de atâtea ori, sprijin și alinare! Realizările sale profesionale au scris pagini de știință și pagini de viață în cartea celor care nu credeau că mai au de trăit!”, este anunțul morții sale, scrie wowbiz.ro.

Compania ROMVAC, marea realizare a doctorului

„Noi lucrăm la compania Romvac, care face parte din viața medicinei românești de peste 50 de ani, o companie care produce şi livrează produse medicale de uz veterinar, iar de peste şapte ani, de când activitatea noastră de cercetare s-a orientat şi către oameni, producem suplimente alimentare pentru medicina umană”, au declarat Constantin și soția lui Viorica în urmă cu ceva timp la Kanal D.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×