Burnei nu mai are voie să opereze în spitalele de stat! Medicul a răbufnit!

Filon Stan   
în Hotnews
01/09/2017, 00:02
Burnei nu mai are voie să opereze în spitalele de stat! Medicul a răbufnit!

Medicul Gheorghe Burnei a făcut primele declaraţii oficiale, în urmă cu puţin timp, după ce judecătorii au decis astăzi că nu mai are voie să opereze în spitalele de stat. Decizia este definitivă.

Medicul a declarat, într-o conferinţă de presă, că nu a făcut rău niciodată, nimănui. ”Tot ce am făcut, am făcut pentru pacienţi, pentru binele lor, iar acum opinia publică m-a prezentat ca pe un monstru. Nu ştiu cine îmi vrea răul, nu ştiu cine vrea să mă discrediteze”, a declarat medicul. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

„Am fost arestat. De nouă luni încoace viaţa mea a luat o turnură pe care nu am visat-o nici în cel mai cumplit coşmar. Eu în 42 de ani nu am făcut decât să gasesc soluţii pentru a salva vieţi (…) Nu sunt perfect. Dar vă spun din suflet că sunt nevinovat. Pe toţi i-am ajutat cum am putut şi cât am putut”, a declarat medicul.

Medicul Burnei se întreabă cine este în spatele medicilor care se luptă pentru a-l împiedica să profeseze.

Medicul Burnei a rabufnit, dupa ce a aflat decizia judecatorilor!

”Nu am ce să-mi reproşez, stau şi mă întreb care este realitatea, ce s-a întâmplat” a subliniat medicul. Despre oasele de vacă şi improvizaţii, medicul a afirmat că ”au picat acuzaţiile, nu sunt adevărate, m-au acuzat iniţial şi au fost clasate”, a mai adăugat acesta.

Poliţiştii de la DGA au efectuat la momentul respectiv percheziţii la domiciliul medicului Gheorghe Burnei şi la Spitalul „Marie Curie” din Capitală, într-un dosar care viza 17 fapte de corupţie. Dosarul a fost deschis în urma unei plângeri depusă de mama unui copil operat de Burnei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×