Medicul a refuzat să-l opereze! Pacientul a așteptat pe masa de operație timp de 7 ore!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
11/06/2018, 17:50
Medicul a refuzat să-l opereze! Pacientul a așteptat pe masa de operație timp de 7 ore!
Medicul a refuzat sa-l opereze

Scandal la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, unde un pacient a trăit momente de coşmar, duminică seară, după ce a stat mai bine de șapte ore pe masa de operaţie! Asta pentru că medicul a refuzat să-l opereze!

medicul urolog a refuzat să se deplaseze într-o altă sală de operaţie decât cea a secției! În cele din urmă, după şapte ore, a fost chemat de acasă un alt medic care l-a operat pe bărbat. Conducerea spitalului a demarat o anchetă şi a anunțat că va lua măsuri în privința medicului respectiv.

Medicul a refuzat să-l opereze, dar se va alege cu o plângere

Aurel Drugă a ajuns, duminică la prânz, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean de Craiova cu dureri în zona genitală. A fost diagnosticat şi apoi i s-a recomandat să fie operat de urgenţă. A fost dus în sala de operaţie în secţia de urologie, de către medicul de gardă. Aici însă și-a dat seama că nu are cine să-l opereze.

”- L-am rugat pe domnul doctor să mă coboare un etaj mai jos să mă opereze şi a refuzat.

– Aveaţi dureri?

– Da, foarte mari.

– Ce vi se spunea?

– Că nu are cu cine.

– Asta v-a spus domnul doctor?

– Da. M-a ţinut şapte ore acolo”, a spus pacientul.

”- Aţi stat șapte ore cu pacientul în sala de operaţie?

– Da. Numai eu cu pacientul, pentru că asistenta şefă şi cu responsabila de bloc operator refuză permanent să facă program tura a doua şi a treia în blocul operator”, spune medicul acuzat, Mugur Riza.

Managerul spitalului i-a cerut scuze bolnavului, care însă a spus că va merge la Colegiul Medicilor pentru a depune o plângere împotriva spitalului și a medicului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×