Medicii legiști, confirmare oficială pentru oasele găsite lângă Caracal! Rămășițele aparțin unor bărbați

Alex Năstase   
în Stiri mondene
26/11/2019, 13:23
Medicii legiști, confirmare oficială pentru oasele găsite lângă Caracal! Rămășițele aparțin unor bărbați GALERIE FOTO
Fragmentele osoase aparțin unor bărbați. Sursa foto - facebook

Medicii legiști au oferit o confirmare oficială pentru oasele găsite lângă Caracal! Astfel, deși multă lume se aștepta la noi detalii în cazul Alexandrei Măceșanu sau a Luizei Melencu, fragmentele osoase descoperite pe un câmp la doar 30 de kilometri de Caracal aparțin unor bărbați. Anunţul a fost făcut chiar de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt. Mai mult de atât, cei doi au murit acum 70-80 de ani.

Medicii legiști, confirmare oficială pentru oasele găsite lângă Caracal!

Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” Bucureşti a înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt concluziile preliminare ale expertizei antropologice asupra fragmentelor osoase. Concret s-a stabilit că acestea sunt într-adevăr de origine umană și provin de la scheletele a doi bărbați. Unul dintre ei avea vârsta de 25-30 de ani, iar celălalt cu vârsta de 40-50 de ani, anunță într-un comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

 „S-a stabilit, totodată, că oasele examinate nu prezintă leziuni traumatice sau de altă natură, iar decesul celor două persoane a survenit cu peste 70-80 ani anterior descoperirii acestora”, a mai spus sursa citată.

Rămășițele aparțin unor bărbați

Vă reamintim că mai multe fragmente osoase şi două cranii au fost găsite recent pe un câmp de lângă satul Mărgheni, comuna Brâncoveni, judeţul Olt. A fost deschis un dosar penal pentru omor calificat asupra a două sau mai multe persoane. Culmea, oasele au fost descoperite de câţiva localnici aflaţi la arat. Săteanul pe terenul căruia se aflau oasele a precizat că de ani de zile nu a mai arat terenul, acesta fiind abandonat o perioadă.

Mai mulți oameni au făcut imediat legătura cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, cele două fete pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a omorât. Nici până acum însă nu există o variantă oficială asupra crimelor sau vreun cadavru descoperit de anchetatori. Deși Dincă spune că le-a ars trupurile, specialiștii spun că lucrul acesta era imposibil.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×