Caz şocant în Argeş! Medicii i-au aruncat degetul la gunoi şi l-au trimis acasă!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
26/01/2018, 15:07
Caz şocant în Argeş! Medicii i-au aruncat degetul la gunoi şi l-au trimis acasă!

Întâmplare uluitoare la Spitalul Judeţean Argeş. Un pacient care a rămas fără un deget în urma unui accident de muncă îi acuză pe medicii de la Urgenţă de neglijenţă. El spune că, în loc să încerce o operaţie de reataşare, doctorii i-au aruncat degetul la gunoi.

Ionuţ Bălan şi-a pierdut degetul mic la serviciu, în urma unui accident, dar a crezut că medicii îl vor ajuta. „Am băgat degetul în gheaţă, am zis că pot să-l recuperez. M-am dus la urgenţă, cei de la urgenţă l-au pus deoparte că nu era medicul plastician de gardă, m-au curăţat puţin şi m-au trimis acasă, au zis să vin peste 3 ore”, a povestit barbatul.

Medicii i-au aruncat degetul la gunoi şi l-au trimis acasă!

Când a revenit la spital, după 3 ore, pacientul a descoperit că degetul dispăruse. Rudele spun că medicii s-au purtat foarte urât cu bărbatul. „S-au purtat foarte urât, l-au tratat ca pe un câine. Eu am fost dimineaţa cu el şi a întrebat de deget şi i-au spus că e băiat serios, să plece”, spune o rudă.

Conducerea Spitalului Judeţean a aflat de la jurnalişti de acest incident şi a început o anchetă internă. Familia bărbatului rănit spune că va depune plângeri la poliţie şi la Colegiul Medicilor. Cazul este investigat şi de inspectorii de muncă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×