Şi-a tăiat venele, apoi a snopit în bătaie echipajul ambulanţei!

Filon Stan   
în Hotnews
02/10/2017, 22:31
Şi-a tăiat venele, apoi a snopit în bătaie echipajul ambulanţei!

Au mers să salveze vieţi, dar au fost mătuţi măr! Un echipaj de pe ambulanţă a avut o noapte de coşmar, după ce au mers la un apel din judeţul Caraş-Severin. Poliţiştii din judeţ au deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce echipajul medical de pe o ambulanţă, solicitat să acorde îngrijiri unui bărbat care şi-a tăiat venele, a fost bătut de acesta. Incidentul s-a petrecut în localitatea Zăvoi, judeţul Caraş-Severin.

Poliţiştii din Oţelu Roşu au fost solicitaţi prin 112 că un bărbat în vârstă de 37 de ani, şi-ar fi tăiat venele în gară. Reprezentanţii IPJ Caraş-Severin spun că cei doi bărbaţi de pe ambulanţă, şoferul şi asistentul medical, au fost loviţi de individul care şi-a tăiat venele, fiind internaţi la Spitalul din Caransebeş. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Medicii bătuţi nu au depus plângere penală

„Echipajul medical a ajuns înaintea noastră şi până la sosirea echipajului de poliţie, între ambulanţier şi bărbatul care şi-a tăiat venele a izbucnit un scandal, între timp a intervenit şi şoferul de pe ambulanţă. Noi când am ajuns acolo, am anunţat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş, am întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a afirmat Cecilia Dăneţ, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, citată de Agerpres.

„Cei doi bărbaţi de pe ambulanţă, şoferul şi asistentul medical, nu au depus plângere penală până acum. Bărbatul care şi-a tăiat venele se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi s-ar părea că ar fi şi bolnav psihic, fiind transportat la Spitalul de Psihiatrie din Gătaia”, a mai precizat Cecilia Dăneţ.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×