Medic filmat în timp ce refuză internarea unui pacient. Ce a făcut într-un acces de furie!

Filon Stan   
în Video
08/01/2018, 14:43
Medic filmat în timp ce refuză internarea unui pacient. Ce a făcut într-un acces de furie!

Imagini de senzaţie au fost postate pe reţelele de socializare de fiica unei femei care s-a confruntat cu o situaţie ruptă parcă din filmul Moartea Domnului Lăzărescu! Medicul de gardă de la Spitalul din localitatea prahoveană Băicoi a refuzat s-o interneze pe mama sa.

Medicul Marta Coman de la camera de gardă a Spitalului Băicoi a fost filmată în ziua de Bobotează în timp ce refuză să interneze un pacient venit cu ambulanţa de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, bolnava nefiind internată acolo pentru că nu erau locuri, după cum i-a spus medicului de la Băicoi femeia care a realizat filmarea.

Medic filmat când refuza internarea unui pacient, apoi îi rupe şi actele medicale

Mai mult, medicul filmat se enervează la culme de insistenţa femeii care solicita un motiv pentru care mama sa nu poate fi internată şi îi rupe actele medicale cu care femeia s-a prezentat la spital, dar îi spune să aducă pacienta să o interneze. 

Managerul Spitalului Orăşenesc din Băicoi, Andreea Irimescu, a declarat că la nivelul spitalului a fost începută o anchetă disciplinară. Ea a precizat că medicul nu este angajat al spitalului, ci doar colaborator şi că, cel mai probabil, unitatea medicală va renunţa la serviciile doctoriţei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×