MasterChef Live pe Pro TV – Ediția de marți, 24 septembrie

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
24/09/2019, 21:00
MasterChef Live pe Pro TV – Ediția de marți, 24 septembrie
Masterchef live pe Pro tv - totul despre ediția din 24 septembrie. Sursa foto: PRO TV

Emisiunea Masterchef poate fi urmărită LIVE pe PRO TV și PRO TV PLUS, iar ediția de azi, 24 septembrie 2019, se anunță una cu totul incendiară. Telespectatorii vor afla, începând cu ora 22:30, numele primului concurent din top 18 care va părăsi bucătăria. Intriga va continua în această seară, mai ales după ce între concurenți au început să apară primele afinități, dar și primele animozități.

Masterchef Live Online pe Pro TV – ce se va întâmpla azi, 24 septembrie

Concurenții au gătit aseară pentru juratul de la Vocea României, Horia Brenciu. Jeremy, Florentina și Diana au avut cele mai bune farfurii, iar câștigătoarea serii a fost Diana. Aceasta a ales la rândul ei alți trei concurenți pe care a dorit să îi protejeze în prima etapă eliminatorie, care se va produce în ediția de azi.

11 concurenți vor intra cu mari emoții în bucătăria Masterchef, însă unul dintre ei va ieși definitiv la final din emisiune. Jurații îi vor emoționa la rândul lor pe cei 18 concurenți căci vor depăna amintiri din copilărie, vorbind evident despre preparatele culinare cu care au crescut. De altfel, aceasta este și tema dată concurenților: să readucă gustul copilăriei în farfurii.

masterchef live 24 septembrie 2019
Concurenții vor trebui să aducă gustul copilăriei în farfurii. Sursa foto: PRO TV

Un concurent va părăsi competiția

Cine va pica testul culinar și cine va găti cel mai bine? Rămâne de văzut, la fel și cum vor evolua relațiile dintre concurenți, între care au început să apară invidiile și râca. Una dintre concurentele-surpriză din acest an este Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, soțul lui Brigitte Sfăt.

Aceasta nu l-a uitat de tot pe Florin și a vorbit de câteva ori despre acesta în cadrul concursului pe care speră să îl câștige pentru băiatul ei. „Anul acesta a început cu o mare dezamăgire pentru mine. Am avut o relație de doi ani de zile cu Florin, am fost logodiți, locuiam împreună cu băiețelul meu din fosta căsătorie, dar totul s-a terminat brusc. S-a îndrăgostit de o femeie religioasă, o femeie care gătește, o femeie care, cât de cât, arată bine, dar nu la fel de bine ca și mine”, a declarat Podea în fața juraților, scrie protv.ro.

„A fost un an foarte greu pe plan sentimental, dar gata cu dragostea, gata cu bărbații, mă focusez doar pe ceea ce înseamnă mâncare și îmi doresc să ajung cât mai înainte în acest concurs”, a mai spus Raluca.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×