UPDATE Maşina căzută în Dunăre a fost scoasă goală la suprafaţă. Familia dată dispărută, de negăsit

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Hotnews
09/10/2017, 11:20
UPDATE Maşina căzută în Dunăre a fost scoasă goală la suprafaţă. Familia dată dispărută, de negăsit

UPDATE: Maşina a fost scoasă din Dunăre în jurul orei 15.30, însă în autoturism nu se afla nicio persoană. „Nu ştim ce s-a întâmplat, de ce nu era nicio persoană înăuntru”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Caraş-Severin, Elena Tarla.

Potrivit acesteia, scafandrii se vor retrage, iar operaţiunile de căutare a familiei care s-ar fi aflat în autoturism vor continua cu un echipaj cu barcă de la Secţia de Pompieri Moldova Noua, un echipaj cu o ambarcaţiune de la Poliţia de Frontieră şi unul de la Poliţia Navală.

UPDATE – Duminică, ora 15:00. Căutările autoturismului care a căzut, sâmbătă, în Dunăre şi în care se aflau patru persoane au fost reluate în această dimineaţă, de către două echipaje de scafandri de la Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi şi Arad. Şapte pompieri militari de la ISU Caraş-Severin acţionează în prezent cu două bărci, două echipaje de scafandri, precum şi un echipaj de la Poliţia de Frontieră. Căutările au fost reluate în această dimineaţă, după ce aseară au fost întrerupte din cauza temperaturii scăzute a apei şi a vizibilităţii scăzute”, a declarat Elena Târlă, purtător de cuvânt al ISU Semenic al judeţului Caraş-Severin.

Intervenţia scafandrilor este una foarte dificilă, deoarece în zonă sunt multe stânci, curenţii sunt foarte puternici, iar vizibilitatea redusă.

UPDATE. Maşina care a plonjat în Dunăre, în dreptul localităţii Coronini din judeţul Caraş- Severin, se află la o adâncime de nouă metri! În maşină se află un bărbat şi o femeie, precum şi copiii lor – un tânăr de 18 ani şi un copil de şase ani. Temperatura apei are în jur de cinci grade Celsius, potrivit echipelor de intervenţie.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al judeţului Caraş-Severin, Elena Târlă, a declarat pentru News.ro că bărbatul care a reuşit să se salveze din maşina care a plonjat în Dunăre în dreptul localităţii Coronini a fost transportat la spital.

„Este vorba despre un bărbat de 45 de ani care a reuşit să se salveze, după ce maşina în care se afla a ajuns în Dunăre. Bărbatul a fost transportat la spital. Iniţial, a fost în stare de inconştienţă, însă şi-a revenit după ce i s-au acordat îngrijiri medicale. De la el ştim că în maşină se mai afla o familie – un bărbat şi o femeie şi copiii lor, respectiv un tânăr de aproximativ 18 ani şi un copil de aproximativ şase ani”, a spus Elena Târlă.

——————————————————————————-

Operaţiune dramatică de salvare în Caraş-Severin! O maşină în care se aflau cinci persoane, între care un copil, a căzut, sâmbătă la amiază, în Dunăre, pe raza localităţii Coronini din judeţul Caraş-Severin. Un bărbat care a reuşit să ajungă la mal a alertat autorităţile! Pompierii au sosit la faţa locului şi încearcă acum să salveze oamenii rămaşi în maşină.

Purtătorul de cuvânt al ISU Caraş-Severin, Elena Tarla, a declarat, pentru MEDIAFAX, că pompierii au fost solicitaţi, sâmbătă la amiază, după ce un apel la 112 anunţa că o maşină a căzut în Dunăre, pe raza localităţii Coronini. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Maşină în Dunăre! Printre pasageri se află şi un copil

”Din primele date se pare că în maşină erau cinci persoane. Un bărbat care a reuşit să ajungă la mal le-a spus salvatorilor că în maşină mai sunt trei adulţi şi un copil”, a declarat sursa citată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Caraş-Severin, în sprijinul pompierilor vor veni şi un elicopter SMURD de la Craiova şi un echipaj de scafandri din Mehedinţi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×