Mașina cu număr ANTI-PSD a fost interzisă interzisă în trafic! Șoferul s-a ales cu dosar penal și amendă

Mașina cu număr ANTI-PSD a fost interzisă interzisă în trafic! Șoferul s-a ales cu dosar penal și amendăGALERIE FOTO
Șoferul cu număr anti-PSD a rămas fără permis

Mașina cu număr ANTI-PSD a primit interdicția de a mai circula pe teritoriul țării noastre. Șoferul s-a ales cu un dosar penal și o amendă usturătoare.

„M..EPSD” nu o sa mai fie văzut pe drumurile țării după ce autoritățile române au aflat că numerele de înmatriculare preferențiale din Suedia nu sunt valabile pe teritoriul României.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Totul, după ce autoritățile suedeze au confirmat printr-o adresă oficială că adevăratele numere ale mașinii sunt RSD059, singurele care sunt acceptate pe drumurile altor țări, iar cele alese de șoferul român pot fi utilizate doar în Suedia.

Mașina cu număr ANTI-PSD, interzisă în trafic! Șoferul s-a ales cu dosar penal și amendă

Răzvan, bucureșteanul care conduce autoturismul Audi și care a ales sa plătească 650 de euro doar pentru a obține numărul de înmatriculare cu conotație, a fost ieri seara în Craiova. Acesta și-a achitat taxa de parcare pe un loc în fata primăriei și a așteptat ca trecătorii sa își facă poze cu mașina sa. Doar că polițiștii craioveni nu l-au iertat și l-au oprit în trafic înainte sa părăsească orașul. Acestia l-au legitimat și acum analizează și fac demersurile, Ziaruldecraiova.

Mașina cu număr ANTI-PSD, interzisă în trafic! Șoferul s-a ales cu dosar penal și amendă

”Se prevede că numere de înmatriculare mai sus menționate sunt valabile doar pe teritoriul național al acestui stat și nu sunt valabile pe teritoriul altor țări. Totodată, în aplicația EUCARIS numărul de înmatriculare permanent al autoturismului de mai sus este RSD059”, au transmis oficialii MAI către toate inspectoratele de poliție județene, Brigada Autostrăzi și Direcția Generală de Poliție a municipiului București.

”Vă informăm asupra faptului că Poliția Română poate solicita ca plăcuțele de înmatriculare în cauză să fie îndepărtate, iar în locul acestora să fie montate plăcuțele de înmatriculare comune. Plăcuțele de înmatriculare personalizate sunt valabile doar pe teritoriul național și nu sunt valabile pe teritoriul altor state, în condițiile în care acestea nu permit în mod specific acest lucru”, se arată în comunicarea autorităților suedeze către cele române.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×