BREAKING Scafandrii au scos maşina căzută în Lacul Morii. În interior nu se afla nicio persoană

Filon Stan   
în Hotnews
07/11/2017, 15:35
BREAKING Scafandrii au scos maşina căzută în Lacul Morii. În interior nu se afla nicio persoană

UPDATE: Scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au reuşit să scoată maşina din apa lacului, dar la bordul acesteia nu se afla nicio persoană, din fericire.

O amplă operaţiune de salvare a avut loc marţi, în Capitală! Mai multe persoane au sunat la serviciul de urgenţă 112, unde au semnalat faptul că un autoturism a căzut în Lacul Morii.

Mai multe echipaje de salvatori au sosit la faţa locului. Ambulanţe, pompieri, cât şi lucrători de la ISU, gata să intervină pentru salvarea posibilelor victime. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Maşină căzută în Lacul Morii. Nu se ştie numărul victimelor

Autorităţile nu cunosc în acest moment dacă la bordul maşinii căzute în Lacul Morii se află vreo persoană, potrivit România Tv.

Un accident similar a avut loc în anul 2010, când un şofer neexperimentat din Bucureşti a plonjat cu maşina în Lacul Morii din cartierul Crângaşi. În maşină se mai aflau trei prieteni. Atunci, cei patru tineri au scăpat si au fost ajutaţi de trecători să ajungă la mal. Ei au fugit, însă, când s-au văzut în siguranţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×