Masacru în liceu! Un elev de 17 ani a omorât 10 persoane!

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
19/05/2018, 11:57
Masacru în liceu! Un elev de 17 ani a omorât 10 persoane!
Masacru în Texas. Un elev de 17 ani a omorât 10 persoane. Opt dintre acestea erau colegii lui, iar două erau cadre didactice.

O nouă tragedie lovește crunt America. Un elev de 17 ani a omorât 10 persoane. Puștiul a luat armele tatălui său. Printre victime se află și 10 răniți!

Dimitrios Pagourtzis a intrat într-un liceu din Texas și a început să tragă în colegii de clasă și în profesori! Apoi, băiatul s-a predat polițiștilor.

Un elev de 17 ani a omorât 10 persoane! Opt colegi și două cadre didactice!

În jurul orei locale 8 dimineața, tânărul de 17 ani a deschis focul cu un revolver și o pușcă, aparținând tatălui său. El purta un tricou pe care scria ”Născut să ucid” şi şi-a luat colegii prin surprindere

Am auzit: bum! bum! bum! Am fugit cât am putut de repede spre cea mai apropiată pădure, să mă ascund, şi am sunat-o pe mama”, a spus un martor ocular.

Peste 1400 de elevi se aflau la liceu în acel moment, iar foarte mulţi au fugit pe un câmp din apropiere. Numărul victimelor este ridicat în acest moment la 10 morţi, dintre care opt colegi ai băiatului şi două cadre didactice, şi 10 răniţi!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×