Măruţă şi Capatos au ajuns la cuţite din cauza violului de la Vaslui

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
24/07/2015, 00:02
Măruţă şi Capatos au ajuns la cuţite din cauza violului de la Vaslui

Val de critici la adresa lui Cătălin Măruţă! Prezentatorul de la Pro Tv s-a plâns pe reţelele de soacializare că a avut o zi de coşmar după ce în ediţia de marţi a avut-o în direct pe Raluca, tânăra violată de 7 bărbaţi din Vaslui. Ca să se apere oarecum de atacul furibund, realizatorul tv a menţionat în emisiunea de miercuri că şi alte televiziuni şi-ar fi dorit să continue subiectul, ba chiar a citit un sms în direct, venit de la Dan Capatos.

Război rece între Cătălin Măruţă şi Dan Capatos. În timp ce primul este pus la zid, iar CNA s-a autosesizat şi va discuta în şedinţa de joi (23 iulie) faptul că prezentatorul a devoalat identitatea tinerei violate de 7 bărbaţi din Vaslui, moderatorul de la „Un show păcătos” îl acuză de un gest „lipsit de eleganţă”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

IMAGINI BOMBĂ CU ILINCA VANDICI! GALERIE FOTO DE LA PLAJĂ! E DEMENŢIALĂ!

În ediţia de miercuri a emisiunii „La Măruţă”, prezentatorul Cătălin Măruţă a prezentat un mesaj pe care l-a primit de la colegul sau de breaslă Dan Capatos, cel care l-a criticat că a prezentat-o în direct pe elevă violată. Acesta l-a citit în direct, explicând că şi alte televiziuni şi-ar fi dorit să continue subiectul, însă mama fetei a ales să vorbească la Pro Tv. Sms-ul pe care Dan Capatos l-a trimis lui Măruţă sună aşa:

„Suriorule, crezi că am şi eu vreo şansă să o iau pe mama şi fata în emisiune diseară fără să îţi încurc lucrurile?”, a citit din mesaj Cătălin Măruţă. Acesta i-a răspuns că nu va putea să-i dea relaţii pe această temă.

ESTE ŞOC pentru milioane de ROM NI! Trebuie să se prezinte de URGENŢĂ cu buletinul

„Te-aş ajută cu mare drag, dar din păcate nu am cum. Vom continuă subiectul şi mâine şi este complicat cu cei de la Vaslui. Te înţeleg şi multă baftă”, i-a răspuns Măruţă lui Dan Capatos. Tot el l-a acuzat pe Dan Capatos că nu a făcut tocmai un gest frumos.

ULTIMA ORĂ! OANA ROMAN, DE URGENŢĂ LA SPITAL! MEDICII AU INTERVENIT IMEDIAT! FOTO CU VEDETA!

„Sper să nu se supere, Dan Capatos, dar ipocrizia asta… de a te duce la televizor şi a spune… uite ce au făcut acolo, au dat interviu şi apoi luau imagini şi le difuzau nu este fair-play. Noi am vrut să ajutăm această fată”, a spus Cătălin Măruţă în ediţia de miercuri a emisinii sale.

BIANCA DRĂGUŞANU, DISTRUSĂ DE DURERE! IMAGINI TULBURĂTOARE! S-A PUS PE JOS ŞI A ÎNCEPUT SĂ PLÎNGĂ CÎND A AFLAT CĂ…

În replică, Dan Capatos a spus în emisiunea pe care o prezintă că este prieten cu Cătălin Măruţă, însă condamnă faptul că acesta a citit în direct sms-ul fără să-i ceară acordul.

„Nu mi s-a părut tocmai ok cum a procedat Cătălin Măruţă. Nu voiam nimic altceva decât să le avem şi noi invitate pe cele două, însă el a vrut să se dea mare, să sublinieze că le-a avut el în emisiune. Nu mi se pare în regulă să ne facem asta între noi, colegi de breaslă… să-mi citeşti pe post mesajul, mai ales că eu nu i-am dat acordul să facă asta, este un gest neelegant, care nu se face. Între noi, ne ajutăm. Eu sunt prea prieten cu Cătălin Măruţă că aş spune mai multe”, a explodat Dan Capatos, miercuri seara (22 iulie).

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×