Măruţă, fără verighetă pe deget. Reacţia Andrei

Roxana Brănişteanu   
în Reality show
06/08/2013, 11:37
Măruţă, fără verighetă pe deget. Reacţia Andrei

Săptămîna trecută, Măruţă a fost surprins fără verighetă la un spectacol din Costineşti! Cum era firesc, toată lumea s-a întrebat dacă norii negri s-au abătut peste relaţia lui cu Andra, însă Cătălin a negat. Mai mult, a ţinut să precizeze că, în perioadele în care se află la mare, scoate bijuteria de pe deget, de teamă să nu o piardă! De partea cealaltă, cîntăreaţa a avut şi ea o reacţie interesantă şi chiar a luat măsuri!

Andra nu s-a supărat pe Măruţă că nu poartă verigheta pe deget întotdeauna! Dimpotrivă, vedeta a făcut exact acelasi lucru!

Relatia dintre prezentator şi cîntăreaţă este mai solidă ca oricînd! Başca, au petrecut şi o mică vacanţă pe litoral, împreună cu băieţelul lor, şi au pozat în familia fericită! La un moment dat însă, Cătălin a făcut o imprudenţă, şi-a scos verigheta şi, invitat să prezinte un eveniment la Costineşti, s-a dus acolo ca un burlac.

Imediat, vedeta Pro Tv a luat măsuri şi, a doua zi, şi-a pus verigheta la loc pentru ca speculaţiile să nu o ia razna! Sotia lui însă s-a amuzat de situaţie şi a renunţat ea la bijuteria de pe deget pentru cîteva ore.

“Cînd am văzut pozele, am zîmbit şi i-am zis lui Măruţă să facem un experiment! De data asta, o să-mi scot eu verigheta, saă vedem ce comentarii vor fi atunci! Din păcate, nu m-am putut ţine de cuvînt şi am stat fără inel doar puţin timp! Eu am o problemă, verigheta de pe degetul meu este susţinută de inelul de logodnă şi nu am vrut să renunţ la ele prea multă vreme, întrucît nu le dau jos niciodată şi chiar m-am obişnuit cu bijuteriile. Mi se pare ciudat degetul gol, aşa că le-am pus la loc! În ceea ce-l priveste pe Cătălin, el a renunţat să poarte verigheta ca să nu o piardă în apă! Nu s-a întîmplat nimic rău între noi, din contră, ne iubim în continuare şi ne înţelegem unul pe celălalt!”, a declarat Andra pentru Wowbiz.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×