Mărturisiri COMPLETE despre prestaţia lui Cristea în dormitor! Aşa ÎNNEBUNEŞTE toate femeile!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
19/01/2014, 09:05
Mărturisiri COMPLETE despre prestaţia lui Cristea în dormitor! Aşa ÎNNEBUNEŞTE toate femeile!

Una dintre fostele iubite ale lui Adrian Cristea face dezvaluiri complete despre performantele sexuale ale fotbalistului. Tanara sustine ca barbatul nu este foarte dotat, insa cunoaste la perfectie arta preludiului si adora sa i se faca sex oral.
De-a lungul anilor, Adrian Cristea si-a castigat faima de barbat extrem de priceput din punct de vedere sexual, fiind mereu laudat de femeile care i-au trecut prin pat.

Ba, mai mult, dupa escapada acestuia la Paris cu Bianca Dragusanu, multe voci au gasit ca motivatie a gestului roscatei, sustinand faptul ca Adrian creeaza dependenta daca apuci sa faci dragoste cu el. Una dintre fostele sale iubite, si ea celebra, a decis sa dezvaluie cu lux de amanunte cum decurge o partida de sex cu „Printul”.

Fosta iubita: „Ii place sa i se faca sex oral!”

Pentru ca nu vrea sa fie prinsa in valtoarea unui scandal mediatic, bruneta a preferat sa isi pastreze, insa, anonimatul: „Adrian stie cum sa te innebuneasca numai cu un sarut. Stie cum sa te mangaie, cum sa te faca sa te simti dorita. Nu este genul de barbat care sa te duca in dormitor, nu este grabit. Ii place sa stea de vorba, sa bea un pahar de vin rosu. In tot acest timp te masoara din cap pana in picioare, te provoaca, insa nu face nici un pas. Asteapta, asemenea unui vanator care isi pandeste prada”, isi incepe tanara povestirea. Fosta iubita a lui Adrian isi continua pledoaria, marturisind ca fotbalistul nu se satura niciodata, nu oboseste si poate face dragoste intreaga noapte:

„Nu este exagerat de dotat. Nu acesta este punctul lui forte. Incepe sa te dezbrace inainte sa te duca in dormitor. Nu este un barbat tandru, dar nici grabit, mitocan. Este arogant chiar si in pat, nici atunci nu iti da senzatia ca iti arata adevata lui fata.

Cunoaste la perfectie arta seductiei, a preludiului. Adora sa i se faca sex oral si impinge prin gesturi si cuvinte o femeie in acel punct. Pozitia lui preferata este „pe la spate” si nu se satura cu una, cu doua. Vrea toata noaptea. Parca nu oboseste. Se uita tot timpul in ochii tai, te urmareste”, si-a incheiat femeia istorisirea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×