Mărturii tulburătoare. Prin ce chinuri a trecut Anastasia Cecati

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
20/02/2018, 22:36
Mărturii tulburătoare. Prin ce chinuri a trecut Anastasia Cecati

După ore bune de la asasinarea tinerei actriţe, unul dintre membrii familiei a avut puterea să povestească cum se comporta Alexei Mitachi cu Anastasia Cecati.

„Alexei Mitachi a fost agresiv cu ea şi în trecut. Ea era acasă cu fetiţa ei şi acest boschetar a venit să îşi vadă copilul. Apoi s-au luat la ceartă, el a luat cuţitul şi a făcut ceea ce a făcut. Nici nu pot să vorbesc despre aşa ceva. După ce a omorât-o, a dat un mesaj şi s-a aruncat pe geam de la etajul şapte”, a povestit unul dintre membrii familiei actritei, sub protecţia anonimatului, potrivit stirilekanald.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Bărbatul a mai spus şi că fiica, rămasă orfană de ambii părinţi, va ajunge în grija mamei Anastasiei Cecati.

Alexei Mitachi a fost anterior căsătorit cu Elena, o femeie pe care a iubit-o foarte mult, spun colegii lui de facultate.  Medicul a divorţat anul trecut , urmând o perioadă dificilă pentru el. După divorţ, a suferit mult – motiv pentru care începuse să frecventeze biroul unui psiholog care are oficiul la ULIM. Cu prima soţie are o fetiţă de patru anişori.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×