Sportul i-a salvat viaţa! Mărturia tinerei care a scăpat cu viaţă din mâna criminalei de la metrou! Video şocant!

Filon Stan   
în Video
14/12/2017, 12:45
Sportul i-a salvat viaţa! Mărturia tinerei care a scăpat cu viaţă din mâna criminalei de la metrou! Video şocant!

Tânăra de 22 de ani care a supravieţuit tentativei de omor le-a povestit apropiaţilor cum ucigaşa a fixat-o cu privirea minute în şir înainte să încerce să o omoare.

Fata a reuşit să-i opună rezistenţă după ce a fost împinsă în faţa metroului, deoarece a făcut sport, după cum a mărturisit tatăl ei. „A avut noroc că s-a ţinut bine pe picioare. Anii de handbal au ajutat-o în această situaţie. A fost chiar pe marginea peronului, dar a împins în gambe şi a scăpat”, a declarat tatăl fetei pentru Antena 3.

Bărbatul este foc şi pară pe autorităţi. Spune că a fost să depună plângere la scurt timp după ce fiica sa a fost la un pas de moarte, dar poliţiştii l-au pus să aştepte două ore pentru că în faţa lui era o doamnă care rămăsese fără geantă. Mai mult, poliţistul cu care a vorbit părea să nu-l creadă. Incidentul a avut loc la ora 15.34, iar plângerea a fost înregistrată în jurul orei 19. La 19:58, ucigaşa a aruncat în faţa metroului tânăra de la staţia Dristor.

Mărturia tinerei care a scăpat cu viaţă din mâna criminalei de la metrou

După incident, fosta handbalistă a confruntat-o pe femeie, dar aceasta a reuşit să creeze confuzie, ţipând că i s-au furat banii în momentul în care cineva a intervenit. 

„Au sărit câţiva cetăţeni şi au întrebat-o: „Ce ai doamnă, ce ai cu ea. Şi ea spunea: „Nu că mi-a furat banii. Mi-a luat banii ca să se victimizeze. Şi atunci câţiva cetăţeni au întrebat-o: I-ai luat tu banii? Şi ea a spus: Nu vă uitaţi cum arăt eu şi cum arată ea? Ea arăta spre buzunarul ei şi spunea: „Mi-a luat banii, mi-a luat banii”. Apoi a venit metroul, persoanele au intrat în metrou, fiica mea a urcat şi ea de frică şi atunci a realizat ce s-a întâmplat, a izbucnit în plâns, a mers la cabinetul stomatologic, nu a ajutat-o nimeni. Agresoarea a rămas pe peron. Ne-am uitat pe filmări şi agresoarea se plimba foarte liniştită pe peron către ieşire cu telefonul la ureche. Am înţeles de la poliţie că i-ar fi găsit în palmă, dacă nu mă înşel: „Am făcut-o, dar am confundat-o”. I-au găsit scris în palmă. Aşa au găsit scris în momentul în care au arestat-o. Putea fi vorba despre fata noastră sau despre cealaltă”, a declarat bărbatul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×