Mărturia ŞOCANTĂ a elevei violate de şapte bestii, în Vaslui

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
18/07/2015, 18:58
Mărturia ŞOCANTĂ a elevei violate de şapte bestii, în Vaslui

Mărturia elevei de 18 ani din Vaslui, batjocorite ore în şir de şapte tineri, este tulburătoare. Fata le-a mărturisit anchetatorilor, în detaliu, cum a fost acostată de Silviu Burada, unul dintre violatori, cum a fost umilită ore în şir, lăsată în pielea goală în mijlocul unui câmp şi forţată să le satisfacă toate poftele animalice. ”Adevărul” demarează de luni, 20 iulie, o campanie amplă în jurul cazului din Vaslui care a cutremurat România.

Să ţinem minte următoarele nume: Burada Silviu (21 ani), Avadanei Silviu (22 ani), Bolboceanu Petrică (23 ani), Burlacu Paul Andrei (28 ani), Surleac Ioan (20 ani), Rotaru Alin Dumitru (18 ani) şi Boicu Ionuţ Bogdan (21 ani). Ei sunt cele şapte bestii din comuna vasluiană Văleni, care au violat ore în şir, până la leşin, o elevă de 18 ani.

„Am început să plâng, iar el a început să ţipe la mine. L-am rugat să mă ducă acasă, însă a spus că nu voi pleca de acolo până nu voi întreţine relaţii sexuale cu toţi”.

„Avadanei Silviu m-a trântit în genunchi şi m-a obligat să-i facă sex oral. Apoi, cu forţa, am întreţinut relaţii sexuale normale şi anale, până mi-am pierdut cunoştinţa”, le-a declarat victima anchetatorilor.

„Am leşinat din nou, iar Burada, bruscandu-mă, mi-a spus că, dacă voi mai juca teatru, mă va bate”, a mărturisit eleva în faţa anchetatorilor.

Acestea sunt cuvintele unui început de viaţă blestemată. Acestea sunt cuvintele unei tinere de 18 ani, din Vaslui, România anului 2014, care a înghiţit toate umilinţele şi suferinţele pe care un om nu şi le-ar putea imagina nici măcar într-un coşmar.

LOVITURĂ TERIBILĂ PENTRU RĂZVAN SIMION! PREZENTATORUL DE LA NEAŢA, DISTRUS DE SOŢIE!

BIANCA DRĂGUŞANU, DISTRUSĂ DE DURERE! IMAGINI TULBURĂTOARE! S-A PUS PE JOS ŞI A ÎNCEPUT SĂ PLÎNGĂ CÎND A AFLAT CĂ…

Ceea ce urmează este o poveste îngrozitor de reală, decrisă în amănunt, în faţa anchetatorilor, de fata de doar 18 ani. O poveste despre viaţă şi umilinţă, despre teamă şi disperare, despre sex şi alcool, despre inconştienţă şi degradare. O poveste înfiorătoare trăită de fată şi ”scrisă” de cei şapte violatori.

Nu s-au oprit nici după dezmăţul sexual

Cei şapte violatori nu s-au oprit până când ultimul dram al poftelor animalice ale lor nu le-a fost satisfăcut de adolescenta firavă care, din noiembrie 2014, atunci când s-a petrecut tragedia, nu şi-a mai revenit. Nu s-au oprit nici când fata i-a implorat disperată să o ducă acasă. Nici când fata şi-a pierdut conştiinţa, de două ori, în timpul acelei orgii sexuale bolnave, acuzând-o că ”joacă teatru”.

VESTE ŞOC pentru milioane de ROM NI! Trebuie să se prezinte de URGENŢĂ cu buletinul

Nu s-au oprit nici când au turnat peste ea alcool, în mintea lor bolnavă aceasta fiind soluţia ca să o facă să îşi revină pentru a o viola încă o dată. Nu s-au oprit nicio secundă pe acel câmp blestemat din Vaslui nici când tânăra a plâns, îngrozită că nu are scăpare. Nu s-au oprit nici când fata a fost sunată de 60 de ori de părinţii ei, disperaţi că ea nu se mai întoarce de la şcoală.

Halucinant pentru orice minte sănătoasă de om, cei şapte indivizi, judecaţi acum pentru viol şi lipsire de libertate, nu s-au oprit nici după acel episod oribil, în care şi-au demonstrat ”bărbăţia” în faţa unei tinere nevinovate. Lăsaţi în libertate în urma unor decizii absurde luate de judecătorii din judeţul care ocupă, de ani întregi, primul loc pe ţară în privinţa numărului de infracţiuni sexuale, cele şapte brute, alături de rudele şi cunoscuţii lor din Văleni au demarat o campanie agresivă de denigrare a fetei, sugerând că ea este ”o depravată”. La fel de halucinante sunt şi mărturiile celor mai mulţi localnici din Văleni, cea mai violentă comună din judeţul Vaslui, conform statisticilor.

Citeşte mai mult pe www.adevarul.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×