Marte este retrograd! Tendințe de pierderi semnificative pentru o zodie

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
20/06/2018, 13:31
Marte este retrograd! Tendințe de pierderi semnificative pentru o zodie GALERIE FOTO

Efecte Marte retrograd pentru CAPRICORN: tendințe de pierderi semnificative. Evenimente triste, marcante, lecțiile dobândite în această vară vă vor fi de folos mulți ani de acum încolo.

Capricornii vor beneficia și ei direct de această mișcare de retrogradare din 11 August, atunci Marte va trece din Vărsător la voi în domiciliu și va face curățenie generală pentru următorii 29-30 de ani.

Marte este retrograd! Tendințe de pierderi semnificative pentru o zodie

În această vară am putea afirma că voi pregătiți terenul pentru anul 2019, atunci se vor cunoaște efectele acestei perioade. Recomandăm Capricornilor să fie atenți la bani, să nu împrumute, să nu se lase ademeniți de chilipiruri. Cei trecuți de o anumită vârstă pot să constate că partenerul folosește resursele familiei în alte scopuri sau acesta se lansează într-o afacere și eșuează.

Tendințele în proporție de 60-70% sunt de a pierde ceva, vor fi și nativi care vor câștiga enorm de pe urma acestei mișcări, aceștia își ascultă intuiția. Lilit între 10-11 August 2018 va părăsi semnul vostru și va intra în casa banilor, această perioadă este una sensibilă pe plan financiar, deoarece sunt șanse de a pierde un bun, de a încerca cineva să vă fure ceva, poate chiar să fiți părtașii unei escrocherii.

Lilith conjunct cu Marte retrograd aduce evenimente triste, lecțiile dobândite în această vară vă vor fi de folos mulți ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×