Singurele persoane care nu pot fi blocate pe Facebook! Motivul, halucinant!

Filon Stan   
în Hotnews
13/09/2017, 00:02
Singurele persoane care nu pot fi blocate pe Facebook! Motivul, halucinant!

Vi s-a întâmplat de multe ori să fiţi agasaţi pe Internet, mai ales pe Facebook. Reţeaua de socializare are o soluţie permanentă pentru această problemă. Mergi pe pagina persoanei respective şi o blochezi de la butonul de lângă Mesaje. Acesta funcţionează pentru toţi utilizatorii reţelei de socializare, cu excepţia a două persoane.

Una este Mark Zuckerberg, şeful companiei, iar cealaltă este soţia acestuia, Priscilla Chan, potrivit Go4it.ro. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Mark Zuckerberg, greu de blocat, dar şi de suportat

„Acest profil nu poate fi blocat în acest moment”, este mesajul afişat de Facebook pentru cei care doresc să îl blocheze pe Zuckerberg. Descoperirea a fost făcută de Jillian York, o utilizatoare de Twitter.

Explicaţia celor de la Facebook este următoarea: dacă un cont este blocat de foarte multe ori, după aceea pentru o perioadă alţi utilizatori nu mai pot face acest lucru. Astfel, Zuckerberg şi soţia lui primesc atât de multe cereri de blocare pe conturi încât pentru ei butonul nu funcţionează aproape niciodată.

Purtătorul de cuvând al Facebook le recomandă celor care doresc să îl blocheze, totuşi, pe şeful companiei să încerce „mai târziu”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×