O vedetă de la Hollywood donează 1,5 milioane de dolari pentru victimele abuzurilor sexuale

Filon Stan    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
15/01/2018, 14:02
O vedetă de la Hollywood donează 1,5 milioane de dolari pentru victimele abuzurilor sexuale

În urma polemicilor generate de onorariul său pentru filmul „All The Money In The World”, actorul american Mark Wahlberg a anunţat că va dona un milion şi jumătate de dolari în beneficiul victimelor abuzurilor şi hărţuirilor sexuale, notează Agerpres, citând AFP.

„Susţin 100% lupta pentru o remunerare justă şi donez suma de 1,5 milioane de dolari fondului care asigură apărarea juridică a asociaţiei Time’s Up în numele actriţei Michelle Williams”, a precizat starul hollywoodian.

Mark Wahlberg donează banii primiţi pentru refilmarea unor scene

Suma corespunde onorariului primit de Mark Wahlberg, în vârstă de 45 de ani, pentru a filma din nou, în regim de urgenţă, secvenţe întregi din filmul menţionat, regizat de Ridley Scott, după concedierea actorului Kevin Spacey şi înlocuirea acestuia cu Christopher Plummer.

În schimb, actriţa Michelle Williams a fost plătită cu mai puţin de 1.000 de dolari pentru refilmarea acelor scene. Dezvăluirea a apărut într-o perioadă în care se discută intens despre statutul femeilor de la Hollywood, în urma scandalului în care este implicat producătorul Harvey Weinstein. Actriţele Jessica Chastain, Amber Tamblyn şi Mia Farrow s-au declarat revoltate de această situaţie inechitabilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×