Vezi cât de rapid este cel mai puternic om al planetei! Câte lovituri în doar doua secunde! GALERIE FOTO şi VIDEO

Filon Stan   
în Galerie foto
19/10/2017, 19:40
Vezi cât de rapid este cel mai puternic om al planetei! Câte lovituri în doar doua secunde! GALERIE FOTO şi VIDEO GALERIE FOTO

Cel mai puternic om al planetei a fost surprins la un antrenament! Polonezul Mariusz Pudzianowski se pregăteşte pentru următorul meci de tip MMA, pe care îl va susţine luna aceasta! Mariusz Pudzianowski este cel mai puternic om de pe planetă, multiplu câştigător al concursului World Strongest Man. Primul titlu a fost câştigat de Mariusz în anul 2002, urmându-i alte patru în 2003, 2005, 2007 şi 2008. În cel din urmă an, a intrat şi în Hall of Fame-ul acestui sport, alături de alţi patru sportivi legendari: Jon Pall Sigmarsson, Magnus Samuelsson, Bill Kazmaier şi Svend Karlsen. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Polonezul a început de câţiva ani o cariera de MMA, acolo unde a strâns nu mai puţin de 11 victorii, suferind însă şi 5 înfrângeri. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Mariusz Pudzianowski, provocat de Sandu Lungu

Uriaşul din Polonia a postat recent un clip în care reuşeşte să dezvolte o viteză fantastică la loviturile de pumn, lovind de 18 ori în numai 2 secunde! Performanţa este una excelentă chiar şi pentru un luptător de categorie mică, cu atât mai mult pentru categoria grea!

Cel poreclit „Pudz” se pregăteşte intens pentru următorul meci de MMA, ce va avea loc pe data de 22 octombrie, în Dublin, în faţa lui James McSweeney. Colosul de peste 120 de kilograme a fost provocat de mai multe ori de Sandu Lungu, luptătorul român invitandu-l să vină în România pentru un meci în cuşcă, însă a refuzat de fiecare dată.

IFrame

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×