Marius Țeicu, la un an de la moartea fiicei sale! „În fiecare zi ne e dor de Patricia”

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
26/10/2018, 12:45
Marius Țeicu, la un an de la moartea fiicei sale! „În fiecare zi ne e dor de Patricia” GALERIE FOTO
Marius Țeicu, la un an de la moartea fiicei sale! „În fiecare zi ne e dor de Patricia”

Marius Țeicu, în vârstă de 73 de ani, a suferit enorm de mult după despărțirea de unica fiică a sa, Patricia, care a trecut la cele sfinte la doar 41 de ani. În urma Patriciei au rămas doi copii orfani de mamă, care acum sunt unica alinare a compozitorului.

Chiar dacă a trecut un an de la despărțirea de Patricia, Marius Țeicu a declarat pentru Click!„ Am participat în juriu la cea de-a 51-a ediţie a «Crizantemei de Aur». Casa de discuri Eurostar a expus şi cele trei albume ale mele. Cei mici, nepoţii mei, nu au arătat până acum că ar avea veleităţi artistice. Avem grijă de ei, vin des pe la noi. Ne este foarte greu. Ne-au spus, la un moment dat, că se gândesc la ea, în fiecare zi ne este dor de Patricia”, a mărturisit, cu lacrimi în ochi, compozitorul.

Marius Țeicu are inima frântă de când și-a pierdut unica fiica

Patricia a murit din cauza unei boli necruțătoare, care a despărțit-o de familia și copilașii săi. Tatăl său, Marius Țeicu a luptat din greu pentru a-i salva viața, dar într-un final boala nemiloasă a câștigat lupta, iar Patricia s-a dus în ceruri alături de îngeri.

Marius Țeicu alături de fiica sa, Patricia

La o zi după înmormântarea Patriciei, Marius Țeicu spunea că „în ziua în care s-a născut Patricia am declarat un lucru, că a fost cel mai fericit moment din viaţa mea. Acum cred că e cel mai greu moment, când a plecat în ceruri. A fost un copil bun, a fost un om generos, apropiat de copiii pe care îi diviniza, zicea că trebuie să se facă bine, să aibă grijă de ei. Era foarte optimistă, extraordinar de luptătoare. A sperat până în ultimul moment. A fost convinsă că se va face bine, dar uite, cu o boală ca asta, nu s-a mai putut face nimic. Pot să vă spun că sunt debusolat, am fost foarte apropiaţi”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×