Noi probleme pentru Mario Iorgulescu. A fost citat de judecători în dosarul în care e acuzat că a răpit un om

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
19/12/2019, 14:01
Noi probleme pentru Mario Iorgulescu. A fost citat de judecători în dosarul în care e acuzat că a răpit un om
Mario Iorgulescu ar putea fi condamnat și în dosarul cu răpirea și torturarea unui tânăr *foto: facebook

Noi probleme pentru Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, Gino, cel care a fost vinovat pentru un accident auto foarte grav care s-a soldat cu moartea celuilalt șofer în luna septembrie a acestui an.

Mario se află în prezent internat la o clinică din Italia, unde se recuperează după acest accident. Cu toate acestea, el ar putea fi adus înapoi în țară mai devreme, pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat de răpirea unui bărbat și torturarea acestuia.

Noi probleme pentru Mario Iorgulescu, după accidentul suferit în septembrie

Astfel, fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal a fost citat de judecătorii de la Curtea de Apel București și va trebui să revină în țară pentru a fi audiat în dosarul în care a fost acuzat de răpirea unui bărbat și torturarea acestuia.

Instanţa de fond a dispus achitarea lui Mario Iorgulescu, însă procurorii au contestat decizia. Acum judecătorii ţin morţiş să îl audieze pe fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. În cazul în care nu va ajunge la termen în fața judecătorilor, Mario Iorgulescu ar putea fi adus în țară chiar cu mascații.

În dosarul în care este acuzat de răpire și tortură este vorba despre un bărbat care l-a împrumutat pe Mario Iorgulescu și care a fost chemat la o adresă, unde i s-a promis că îi vor fi restituiți banii.

Acesta a fost însă snopit în bătaie de fiul actualului președinte LPF: „M-a chemat într-un loc, într-o locuinţă. Credeam că îmi restituie banii, însă m-am înşelat. Acolo se mai aflau Marco şi Franco Kalu, m-au tocat cu bătaia! A dat şi Mario, au dat toţi”, a spus victima.

Mario Iorgulescu, pus sub acuzare după accidentul în care un bărbat de 24 de ani a murit pe loc

Reamintim că fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal a provocat un accident în urma căruia un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața.

Aflat la volanul unui autoturism Aston Martin, el a pierdut controlul volanului pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a intrat pe contrasens și a lovit un alt autovehicul condus de un tânăr de 24 ani, care a murit pe loc.

Parchetul a anunțat că Mario Iorgulescu avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină înainte de a provoca accidentul. Tânărul s-ar afla în acest moment în afara oricărui pericol și a fost pus sub acuzare de autoritățile române.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×