Mario Fresh a spus adevărul după ce s-a scris că Alexia Eram ar fi însărcinată. Fiica Andreei Esca a pierdut doar… lupta cu kilogramele!

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
07/01/2020, 15:20
Mario Fresh a spus adevărul după ce s-a scris că Alexia Eram ar fi însărcinată. Fiica Andreei Esca a pierdut doar… lupta cu kilogramele!
Mario Fresh a spus că iubita sa, Alexia Eram, nu este însărcinată, ci s-a îngrășat. Sursa foto: stirescu.ro

În presa din România au apărut informații care spuneau că fiica Andreei Esca, Alexia, ar fi însărcinată, iar pozele postate de tânără pe o rețea de socializare au alimentat și mai mult zvonurile.

Mario Fresh a spus că iubita sa, Alexia Eram, nu este însărcinată, ci, pur și simplu, s-a… îngrășat!

Ei bine, iubitul Alexiei, Mario Fresh, numele său real Mario Galatan, cu care aceasta are o relație de ceva vreme, a venit acum cu precizări care au avut menirea de a „desconspira” adevărul și de a închide gura tuturor cârcotașilor. Adevărul este unul destul de incomod, și anume Alexia Eram s-a… îngrășat pus și simplu!

„Toată lumea a lăsat comentarii cum că Alexia este însărcinată. Ne-am îngrășat. Eu am luat zece kilograme, iar Alexia undeva pe lângă. Nu e problemă, că ne apucăm de sală. Nu, nu este însărcinată” – Mario Fresh

„Poate se va întâmpla peste câțiva ani buni”

Aceeași lămurire curioșilor a decis și Alexia Eram să facă, pe o rețea de socializre, tocmai în ideea de a nu se mai specula pe această temă, care nu îi face niciun serviciu. Ba chiar o sperie, probabil, pe… mama sa, celebra prezentatoare a știrilor Pro TV, Adreea Esca.

„Nu, nu sunt însărcinată. Eu doar m-am îngrășat puțin. Dacă va fi ceva, să fiți siguri că veți afla de la mine, dar nu se va întâmpla în viitorul apropiat. Poate se va întâmpla peste câțiva ani buni” – Alexia Eram

Alexia și Mario sunt împreună de peste trei ani, mai exact din vara lui 2016. Și, ca în orice cuplu, și în relația lor există momente de extaz, dar și certuri. Cele mai multe dintre acestea din urmă au ca subiect gelozia. Nelipsită, ar spune unii, într-o poveste de iubire…

„Noi nu prea ne certăm… decât de vreo 40 de ori pe zi. Ne certăm de la nervi. Ne trezim cu nervi dimineața. Ne certăm pe niște subiecte infime. De exemplu că a lăsat cântarul în alt loc.

Ne certăm pe curățenia din casă. Ea nu are timp să facă curățenie și nu a fost învățată să facă curățenie atât de mult. Mie îmi place să fie curățenie lună, cum se spune.

Alexia toată viața a primit tricourile împăturile, în timp ce eu mi le-am împăturit singur”, a mărturisit Mario Fresh, care este ca un fiu pentru mentorul său, și mai celebrul Alex Velea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×