Marina Almășan face „naveta” România-Italia pentru a-și vizita fiul

Maria Cristina   
în Stiri mondene
24/11/2018, 14:11
Marina Almășan face „naveta” România-Italia pentru a-și vizita fiul GALERIE FOTO
Marina Almășan și fiul său, Victor

Marina Almășan și-a trimis fiul la studii în Italia. De aceea, în ultima perioadă, vedeta face „naveta” între Italia și România o dată la două săptămâni. În ajutor îi vin și ofertele low-cost, care sunt din ce în ce mai avantajoase, spune moderatoarea emisiunii „Femei de zece, bărbați de zece” de la TVR 2.

Fiul Marinei a obținut o bursă de studiu la Universitatea Federico II din Napoli, iar din septembrie s-a mutat în Italia. Mama sa îl vizitează des, iar înțelegerea dintre cei doi este ca atunci când se reunesc să o facă în orașe diferite din Italia.

Marina Almășan merge în Italia de două ori pe lună

Marina Almășan și Victor, fiul său, la Milano
Marina Almășan și Victor, fiul său, la Milano

La finalul lunii octombrie, Marina și-a vizitat din nou fiul. Cei doi s-au întâlnit la Milano, iar Victor, fiul său, a ajuns din Napoli cu un tren de mare viteză. Patru zile au petrecut cei doi împreună. Timp în care s-au plimbat, au vizitat și au făcut shopping. „Nu poţi să ajungi la Milano fără să-ţi iei pantofi”, mărturisește amuzată prezentatoarea TV.

Vizitele fiului său la Napoli sunt relaxante și pline de emoție. Marina îi gătește fiului său mâncare tradițională românească: „În astfel de vizite, obiectivul principal este să facem orice, dar împreună. Ultima oară, la Napoli, i-am şi gătit ciorbă, tocană, bucate «de acasă», de care îi e dor. Nu că el nu ar şti să gătească, dar neavând timp, se rezumă la paste şi pizza. Locuiesc de regulă în duplexul în care Victor închiriază o cameră. Cea de la parter mă aşteaptă pe mine. Şi povestim mult. Mă bucură să-l văd atât de încântat de ceea ce face la facultate. Principala activitate a lui este realizarea de aplicaţii pentru iPhone-uri, adică ceea ce el a visat toată viaţa”, mai spune Marina Almăşan.

Marina va merge la Roma cu echipa TVR  de 1 decembrie

Prezentatoarea TV îl va surprinde pe Victor de Ziua Națională, când va merge cu echipa TVR să filmeze în orașul în care există cea mai mare comunitate de români din lume: Roma. Atunci îl va revedea din nou pe fiul său de care este extrem de legată. “O vom dedica Zilei Naţionale a României şi vom aduna în ea femei de 10 şi bărbaţi de 10 dintre românii care locuiesc în Italia. Bineînţeles, între Napoli şi Roma fiind doar o oră de mers cu trenul, am plănuit o nouă întâlnire cu fiul meu. Victor este foarte ataşat de echipa mea, practic a crescut sub ochii colegilor mei, aşa că va petrece timp plăcut în compania găştii noastre vesele”, adaugă Marina.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×