Marica va înnebuni cînd va vedea imaginile astea!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
04/04/2014, 08:53
Marica va înnebuni cînd va vedea imaginile astea!

Au dat declaraţii contradictorii. El a spus că nu sunt împreună, iar ea oscila într-o zonă neutră dintre prietenie şi dragoste. Se pare că lucrurile încep să prindă un contur pregnant. Cei doi au fost surprinşi împreună de paparazzii spynews.ro.

El îi admiră frumuseţea, iar ea consideră că prietenia frumoasă dintre ei se poate concretiza în orice clipă într-o relaţie de dragoste. Se pare că lucrurile evoluează într-un ritm alert, căci paparazzii spynews.ro i-au surprins pe cei doi, într-un restaurant din Bucureşti alături de alţi prieteni. Cu toate că au declarat că în cazul în care vor fi iubiţi vor ţine povestea departe de ochii presei, acest lucru nu se întâmplă, deocamdată. Hmm, oare relaţia a evoluat chiar atât de repede, sau să fie un aranjament din care Ilinca, aflată într-un punct mort al carierei sale, ar avea de câştigat?

Se pare că pe strada lui Liviu Vârciu a apărut din nou soarele, în persoana Ilincăi Vandici, de data asta. Dar, nu se mai grăbeşte, ci se lasă…purtat de val. Un val pe care însă, ea… nu l-a prins. El singur şi neliniştit de multă vreme, mai exact de când s-a despărţit definitiv de Adelina Pestriţu, pentru că, imediat după divorţ, în viaţa sentimentală a lui Vârciu, nu s-a mai legat nimic serios, chiar dacă a avut mereu de unde să culeagă. Ea, la fel de singură, dar mai ales disponibilă din multe puncte de vedere. Sentimental, după despărţirea definitivă de Ciprian Marica, dar şi profesional, rămasă şomeră după încheierea colaborării cu trustul Media Pro. Aşa că, ce pot face două suflete singure şi disponibile? Să-şi unească drumurile, sau, măcar să încerce.

Ilinca este o femeie foarte frumoasă. De fapt, nu este doar frumoasă, are toate calităţile din lume şi…încă ceva. Suntem prieteni buni, dincolo de toate. Ieşim la masă, vorbim…vedem ce va fi şi cum se vor lega lucrurile. Este prematur să spun că iubesc sau că sunt îndrăgostit. Când se va întâmpla asta, o să strig în gura mare. Dar deocamdată, nu este cazul. Din punctul meu de vedere, ea nu mai este singură de acum. Dacă ea s-a declarat o femeie singură, eu pot să spun că nu mai este singură”, a declarat Liviu Vârciu.

Deşi Don Juan-ul i-a pus inima pe tavă, fosta prezentatoare TV pare ceva mai rezervată. De fapt, mult mai rezervată. „Omul s-a îndrăgostit, nu e nicio regie. E foarte frumos ce spune, dar noi nu avem o relaţie, suntem doi prieteni care ne ştim de mult timp. Nu e vorba dacă îi acord o şansă, cum va vrea Dumnezeu să aşeze lucrurile.  Trecutul unui om nu spune nimic, el poate să se schimbe. Eu nu caut un anumit gen de bărbat, caut linişte şi un om care să mă iubească, să mă respecte, să mă aprecieze, să mă susţină, să fie sensibil şi totodată serios”, ne-a dezvăluit Vandici. Rămâne de văzut dacă Vârciu o va face pe Ilinca să simtă fluturi în stomac sau el se va reorienta în peisajul… pestriţ din showbiz.

Sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×