Ilinca Vandici l-a lăsat cu gura căscată pe Marica! Ce apariţie!

Cristian Blanuta   
în Hotnews
01/06/2015, 20:58
Ilinca Vandici l-a lăsat cu gura căscată pe Marica! Ce apariţie! GALERIE FOTO

Ciprian Marica şi Ilinca Vandici au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de celebrităţi, mai mult, nici măcar un strop de scandal nu a picurat pe relaţia care a durat doi ani. Distanţa i-a omorît însă, ea, la Bucureşti, el, la Stuttgart pe atunci, astfel că despărţirea era doar o chestiune de timp. A fost apoi o tentativă de împăcare, cînd Ilinca a petrecut în Germania alături de Marica, dar…simplu foc de paie! La patru ani de cînd s-a ”frînt” cu adevărat relaţia, Ilinca Vandici a tot urcat pe scara celebrităţii, astfel că, de curînd, designerul Ionuţ Glăvan a creat special pentru ea un model de sandale.

Zilele trecute, Ilinca şi-a făcut o apariţie spectaculoasă la o prezentare de modă, care l-ar face pe Marica să regrete ziua în care s-a despărţit de frumoasa blondină.

Ilinca a apărut într-o ţinută roşu intens, dar piesa de rezistenţă avea să fie perechea de sandale, făcute special pentru ea. Creaţia a fost o adaptare o adaptare după mai multe tipare Mineli, combinate cu gustul rafinat al Ilincăi. Succesul de care s-a bucurat ineditul model de sandale a făcut ca acesta să fie botezat, pe loc, “Ili”, aşa cum este alintată Ilinca Vandici.

„Tiparul de la baza căruia am aplicat anumite modificări se numeşte Parrott şi face parte din colecţia From M with Love, avînd un real succes în cadrul festivalului Winter Fashion Show. Deoarece au fost gîndite pentru Ilinca şi pentru că ele se potrivesc perfect stilului său de frumuseţe diafană, sandalele au primit numele “Ili”. Ele sînt confecţionate din piele naturală camoscio de culoare „true red”, avînd un toc gold galvanizat de 13 cm, foarte subţire şi un platou de 2 cm care conferă comoditate la mers”, a declarat designerul Ionuţ Glăvan.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×