Mariah Carey şi-a anulat concertul de la Bruxelles, din motive de siguranţă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
26/03/2016, 12:16
Mariah Carey şi-a anulat concertul de la Bruxelles, din motive de siguranţă

Cântăreaţa americană Mariah Carey a anunţat pe pagina sa de Facebook că, în urma atacurilor teroriste care au avut loc în capitala Belgiei, a fost sfătuită să îşi anuleze concertul pe care trebuia să-l susţină aici duminică.

Starul pop şi-a anulat concertul de la Bruxelles din motive de siguranţă, după ce, miercuri, 31 de persoane au fost ucise şi alte 270 rănite într-o serie de atacuri teroriste, care au vizat aeroportul şi metroul din Bruxelles.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Concertul făcea parte din turneul european ”Sweet Sweet Fantasy”, pe care interpreta, una dintre cele mai bine vândute artiste solo din toate timpurile, l-a început pe 15 martie, la Glasgow (Scoţia).

”Îmi iubesc fanii din Bruxelles şi, în aceste momente, sunt sfătuită să-mi anulez concertul pentru siguranţa lor, a formaţiei mele, echipei şi a tuturor celor implicaţi. Sper să ne vedem curând, mă rog pentru voi şi vă transmit dragostea mea veşnică”, a notat Mariah Carey pe pagina sa de Facebook.

În vârstă de 45 de ani, Mariah Carey este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de pop şi R&B din lume. A devenit cunoscută pe plan mondial la scurt timp după ce şi-a lansat albumul omonim de debut, în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, directorul casei de discuri Columbia, cu care s-a căsătorit în 1993. După divorţul de Mottola, în 1997, muzica sa a început să conţină elemente hip-hop, însă popularitatea ei a început să scadă în 2001, după ce a părăsit Columbia Records. A revenit în atenţia publicului în 2005, cu un nou album pop, ”The Emancipation of Mimi”, care a impresionat publicul şi criticii de specialitate.

De-a lungul anilor, albumele sale s-au vândut în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial, iar artista americană a câştigat numeroase trofee prestigioase, inclusiv cinci premii Grammy.

Sursă: www.news.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×