O mai ţii minte pe Maria Olaru? Cum aratã acum gimnasta care a aruncat România în aer cu dezvãluirile intime despre Mariana Bitang şi Octavian Belu!

Andrei Trifan   
în Reality show
25/01/2018, 15:07
O mai ţii minte pe Maria Olaru? Cum aratã acum gimnasta care a aruncat România în aer cu dezvãluirile intime despre Mariana Bitang şi Octavian Belu! GALERIE FOTO

Maria Olaru va împlini anul acesta 36 de ani, iar gimnasta de poveste nu prea se mai regăseşte în femeia de astăzi. A pus câteva kilograme plus, însă arată bine, mai ales în costum de baie, după cum se vede ţi în Galeria Foto!

În 2016, Maria Olaru, fosta gimnastă a făcut dezvăluiri cutremurătoare în cartea sa. Sportiva a povestit cum era bătută de antreniorii săi, Octavian Bellu şi Mariana Bitang. Cei doi, au avut o reacţie incredibilă în urma acuzaţiilor şi mărturisesc că sunt dezamăgiţi de ceea ce se spune. Declaraţiile făcute de Maria au creat creat diverse reacţii.

 

Multipla campioană olimpică mondială şi europeană la gimnastică Maria Olaru s-a căsătorit pe 5 iulie 2015 religios, cu deputatul Bogdan Diaconu, cei doi spunând DA în faţa lui Dumnezeu la Biserica Caşin din Capitală! Un an mai tarziu însă au spus DA din nou, însă pentru a divorţa.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×