Maria Marinescu a divorţat de Colin! Viaţa de lux trăită cu el înainte de a fi arestat!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
09/03/2014, 09:16
Maria Marinescu a divorţat de Colin! Viaţa de lux trăită cu el înainte de a fi arestat!

Timp de cinci ani, Maria Marinescu a trait o viata de regina alaturi de Frank Colin! Designera avea o resedinta fitoasa in Franta, s-a casatorit la un hotel de pe langa Paris si avea bani sa isi satisfaca orice capriciu! Acum insa, cand barbatul ei este arestat pentru trafic de droguri, a decis ca este mai bine sa puna capat casniciei.

In urma cu un an, Frank Colin a fost arestat de autoritatile franceze fiind acuzat ca a facut trafic cu 700 de kilograme de cocaina din Republica Dominicana. De atunci, a inceput cosmarul pentru sotia sa, Maria Marinescu, care a fost obligata sa revina in tara cu copilul si sa suporte toate umilintele din partea celor care o implicau si pe ea in acest scandal international.

Zilele trecute insa, creatoarea de moda a depus actele de divort la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti si a pus capat vietii sale alaturi de Frank! Ea a decis sa uite viata luxoasa pe care a dus-o impreuna cu omul de afaceri francezi si sa isi faca singura banii. “Maria a trait ca in paradis cu Frank Colin! Mai intai, in vara lui 2009, a avut o nunta incredibila, intr- un castel din apropierea Parisului, la Pavilion de la Musique de la Comtesse du Barry , la care au participat peste 150 de invitati celebri! Ceremonia, oficiata de un preot catolic, a fost una de vis pentru Maria, care a avut un buchet de crini imperiali, alesi cu grija chiar de sot, care i-a pus langa inelul cu diamnat si o verigheta de aur superba! Apoi, dupa petrecere, si-a petrecut prima noapte de casnicie in apartamentul prezidential de la celebrul Hotel Ritz”, a povestit o apropiata a Mariei Marinescu pentru WOWbiz.ro!

Traiul regesc a continuat dupa nunta pentru romanca noastra! Frank avea o resedinta superba in Franta, cu servitori si toate dotarile necesare! In plus, oricand dorea Maria, pleca intr-o vacanta exotica, in timp ce verile si le petrecea cu sotul si prietenii la Saint-Tropez, intr-o vila somptuoasa si cheltuia bani garla pe cluburi, bauturi fine, sampanii scumpe si haine de firma!

sursa: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×