Ultima oră! OFICIAL! DIVORŢ BOMBĂ în ROM NIA! Vedeta şi-a părăsit soţul aflat în puşcărie!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/06/2015, 16:04
Ultima oră! OFICIAL! DIVORŢ BOMBĂ în ROM NIA! Vedeta şi-a părăsit soţul aflat în puşcărie! GALERIE FOTO

E oficial! O vedetă celebră a României e iar femeie liberă după ce DIVORŢUL de soţul ei, aflat în puşcărie, a fost decis de magistraţi!

ANUNŢ ŞOC despre GABRIEL COTABIŢĂ! Au vrut SĂ ÎL ÎNGROAPE! 

Judecătorii au admis desfacerea căsătoriei Mariei Marinescu şi a lui Frank Colin, după ce francezul şi-a dat acordul din puşcărie. Maria Marinescu a divorţat. Începând de joi (11 iunie), creatoarea de modă nu mai poartă numele celui care i-a fost soţ, aşa cum a cerut chiar ea judecătorilor.

Decizie ŞOC luată de Anamaria Prodan! REGHE e şocat! “Este definitiv, ADIO!” 

Magistraţii Judecătoriei Sectorului au ţinut cont şi de dorinţa Mariei Marinescu şi a lui Frank Colin, ca băiatul celor doi, Levyn, în vârstă de 4 ani, să fie crescut de mama lui. ”Stabileşte exercitarea autorităţii părinteşti în mod exclusiv în sarcina reclamantei, pentru minorul Levyn Joseph Frank Colin. Stabileşte locuinţa minorului la domiciliul mamei”, au hotărât judecătorii.

PRO TV, ANUNŢ BOMBĂ: VÎNDUT!

Frank Colin va plăti o pensie de întreţinere de numai 243 de lei lunar, până la majoratul acestuia sau alte dispoziţii, ţinând cont că francezul se află în puşcărie şi nu are niciun venit. Cel mic va păstra legătura cu tatăl lui, aşa cum a mai cerut Maria Marinescu, şi pe întreaga perioadă a detenţiei, copilul va fi dus, o data la două luni, pentru trei ore, în vizită la tatăl lui.

TRAGEDIE! ROM NIA, ÎN LACRIMI! A MURIT „ÎNGERUL COPIILOR”! 

DOLIU MARE ÎN CINEMATOGRAFIA DIN ROM NIA! A MURIT UN MARE ACTOR!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×