Maria Ilioiu de la Bravo, ai stil Celebrities și-a micșorat buzele. Concurenta a făcut schimbarea după ce a primit critici de la fani. Galerie foto

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
07/02/2020, 14:46
Maria Ilioiu de la Bravo, ai stil Celebrities și-a micșorat buzele. Concurenta a făcut schimbarea după ce a primit critici de la fani. Galerie foto GALERIE FOTO
Maria Ilioiu şi-a micşorat buzele

Maria Ilioiu, participantă la emisiunea „Bravo, ai stil Celebrities” și-a micșorat buzele. Concurenta, care înainte a fost ispită la Insula Iubirii, a recurs la această schimbare după ce a primit critici de la fani. Astfel, vedeta este acum naturală după ce şi-a scos acidul din buze.

Maria Ilioiu de la „Bravo, ai stil Celebrities” și-a micșorat buzele

Maria Ilioiu a povestit în emsiunea „Bravo, ai stil Celebrities cum s-a întâmplat de a ajuns la intervenţia de micşorare a buzelor. Aceasta a spus că a constatat şi sigură, dar a luat în considerare criticile admiratorilor care i-au transmis că a cam exagerat cu mărirea buzelor.

Vin de la clinică, pentru că am ales să fac o intervenţie asupra buzelor mele. Am ales să devin naturală şi să-mi topesc tot acidul din buze”, a spus Maria Ilioiu prezentă în platoul emisiunii „Bravo, ai stil Celebrities„. La auzul acestei veşti juriul emisiunii a fost foarte curios şi a chemat-o pe vedetă mai aproape pentru a vedea minunea.

De ce şi-a micşorat Maria Ilioiu buzele

Vino să te văd şi io. Nu  vă supăraţi pe mine că strig aici în emisiune, dar vreau să te văd mai de aproape. Erai frumoasă şi înainte şi acum. am trăit s-o văd şi pe-asta„, a declarat Raluca Bădulescu, membru în juriul „Bravo, ai stil Celebrities. Cătîlin Botezatu, şi el memru în juriul emisiunii „Bravo, ai stil Celebrities a spus că a văzut schimbarea la care a recurs Maria Ilioiu de pe hol, înaite de intrarea în platou.

Juriul, precum şi prezentatorul emisiunii, Ilinca Vandici, au fost cu toţii curioşi să vadă de ce a recurs Maria Ilioiu la această măsură, respectiv e ce şi-a micşorat buzele. „Am făcut-o pentru că m-am văzut şi io la televizor şi se observa că sunt prea exagerată. Ştii care-i treaba? Televizorul este cea mai bu

nă oglindă Acolo te vezi, îţi poţi da seama de tine… Mi-am dat seama că este exagerat.

Eu nu am vrut să exagerez, eu doar am vrut să repar, pentru că aveam o gâlmă şi am zis hai să pun şi în partea cealaltă să fie buzele simetrice. Am făcut intervenţia cu o seară înainte şi aveam buzele foarte inflamate şi era normal să fiu foarte...”, a spus Maria Ilioiu în timpul emisiunii.

Vedeta „Bravo, ai stil” a recunoscut că acum este naturală, cel puţin la faţă şi a spus că hotărârea a luat-o şi datorită criticilor telespectatorilor.  „Acum sunt naturală, cel puţin la faţă. Au rămas aceste intervenţii pe care nici nu vreau să le schimb, sincer.

Le dau dreptate oamenilor de acasă. Eram exagerată. Şi ei au observat, dar am observat şi eu, că dacă nu observam nu făceam intervenţia. Ştiţi cum este, trebuie să îţi placă ţie de tine„, a precizat Maria Ilioiu.

„Despre asta este vorba şi exact asta vroiam să spun. Cu intervenţii sau fără intervenţii, dacă voi sunteţi mulţuite de voi asta este cel mai important”, a completat Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil Celebrities.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×