Maria Ghiorghiu prezice un nou cutremur devastator! „Cu durere în suflet vă spun că…”

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
20/11/2018, 13:12
Maria Ghiorghiu prezice un nou cutremur devastator! „Cu durere în suflet vă spun că…”
Maria Ghiorghiu prezice un nou cutremur devastator! „Cu durere în suflet vă spun că...”

Maria Ghiorghiu prezice un nou cutremul devastator. Clarvăzătoarea a avut o serie de premoniții prin care ar fi prezis tragedia de la Colectiv. Femeia a făcut mărturisiri cutremurătoare despre evenimentele viitoare. Un cutremur ar urma să lovească și să facă prăpăd. Maria Ghiorghiu nu a indicat unde s-ar putea produce seismul, dar a spus că acesta ar putea fi urmat de un tsunami.

O nouă viziune pentru cea mai cunoscută clarvăzătoare din România, Maria Ghiorghiu. Femeia prevede un nou cutremur devastator, care va lăsa dezastru în urma sa.

Maria Ghiorghiu a prezis un cutremur devastator
Maria Ghiorghiu a prezis un cutremur devastator

Maria Ghiorghiu prevede un cutremur devastator

Prezicătoarea a scris pe blogul său despre un cutremur urmat de un tsunami. Cutremurul va avea loc sub apă, după spusele Mariei Ghiorghiu:

19 Noiembrie 2018,ora 18,17! Dragii mei, în aceasta după amiaza in timp ce scriam aici pe Blog, vad inspre Apus luciul unei Ape, si cand spun luciu, spun ca era de o culoare alba, luminata parca de LUNA de pe Cer sau chiar de Soare.

Vedeam dragilor asa precum am privi acum dinspre stanga spre dreapta, vedeam cum Apa se ridica si se lasa imediat, precum ar face niste pasi mari incontinuu, se ondula de pe dedesupt.

Apa nu mai era nici albastra si nici neagra ! Apa era alba, iar Cutremurul de sub ea,se manifesta violent; valurile ondulate se formau cu repeziciune de la stanga la dreapta,asa precum scriu eu acum.

Prieteni dragi, cu durere in suflet va spun că vom auzi de un Cutremur violent in Apă, Cutremur ce ar putea fi urmat (Doamne fereste) si de un Tsunami.
Unde anume sau cand se va produce,nu mi s-a descoperit.

Dar noi putem face ceva in acest sens,si anume sa ne rugam la MAICA DOMNULUI si la BUNUL DUMNEZEU ,ca nu cumva totul sa se transforme intr-o mare Calamitate sau intr-un mare Dezastru.

Dumnezeu sa ne apere pe noi toti ,dar si pe fratii si surorile noastre intru HRISTOS,acolo unde se va produce acest Cutremur sub apă sau poate fi si pe uscat, dar cu mari consecinte asupra Apelor, fiind in pericol de a avea loc si un TSUNAMI. Cu dragoste, Maria„, a scris clarvăzătoarea, pe blogul său.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×