Maria Constantin a tunat și a fulgerat! Își dă în judecată fostul soț

Maria P   
în Stiri de ultima ora
17/05/2018, 13:49
Maria Constantin a tunat și a fulgerat! Își dă în judecată fostul soț GALERIE FOTO
Dacă de fiecare dată primul său soț, Ciprian Tapotă, o acuza pe Maria că nu respectă îndatoririle față de copil, acum solista îl pune la zid și nu vrea să audă niciun refuz.

Maria Constantin a tunat și a fulgerat! Își dă în judecată fostul soț. Solista este pe cale de a lua o decizie radicală! Abia ieșită din scandalul cu Marcel Toader, Maria Constantin îl atacă acum pe primul său soț, Ciprian Tapotă, tatăl copilului său. Ciprian Tapotă deține custodia lui Codruț (8 ani), iar Maria dorește să plece în vacanță, în străinătate, cu băiatul său. Cântăreața de muzică populară îl va duce în instanță pe Ciprian, dacă acesta nu-i va semna procura pentru a scoate băiețelul din țară.

„Orice problemă poate fi rezolvată atunci când ai alături un avocat de nădejde”, transmite Maria, printr-un mesaj ataşat unei fotografii, pe Facebook. ( foto în galerie)

Maria Constantin îl pune la zid pe fostul său soț

Ambele căsnicii ale cântăreței s-au terminat cu discuții aprinse, dar de data aceasta, Maria nu vrea să mai renunțe. Dacă de fiecare dată primul său soț, Ciprian Tapotă, o acuza pe Maria că nu respectă îndatoririle față de copil, acum solista îl pune la zid și nu vrea să audă niciun refuz.

Maria Constantin a vorbit într-o emisiune despre căsniciile sale eșuate, dar spunea că nu și-a pierdut speranța și: „(…) sunt convinsă că voi găsi acel om care mă va iubi până la adânci bătrâneți”, mărturisea Maria Constantin prezentatoarei emisiunii „Dincolo de aparente”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×