Vedeta S-A DESPĂRŢIT! E oficial: DIVORŢEAZĂ!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/05/2015, 17:00
Vedeta S-A DESPĂRŢIT! E oficial: DIVORŢEAZĂ! GALERIE FOTO
????????????????????????????????????

Ştirea zilei în showbiz! Este oficial, vedeta s-a despărţit şi a intentat divorţ pentru a rupe oficial relaţia cu soţul său dupa ce totul parea ok intre ei! CLICK PE POZE SUS PENTRU A VIZUALIZA GALERIA FOTO

Maria Marinescu a intentat cerere de divort de sotul sau, Frank Collin, aflat dupa gratii, asta dupa ce se razgandise in prima faza.

CE MINUNE! O ICOANA cu părintele Arsenie Boca LACRIMEAZA de zile întregi!!! FOTO CUTREMURATOR!!!

Au trecut aproape doi ani de cand Frank Collin se afla incarcerat intr-o inchisoare din Franta, fiind acuzat de trafic de droguri. Pana in primavara anului trecut, sotia lui, Maria Marinescu, marturisea ca il sprijina neconditionat si ca il iubeste enorm. Insa, mai apoi, creatoarea de moda s-a decis sa divorteze, fara a dezvalui motivele deciziei sale.

ANUNT SFASIETOR!!! „SUNT LA UN PAS DE MOARTE!!!” PREZENTATOAREA TV….

Tot in acea perioada, Frank Colin a oferit un interviu, in care a marturisit ca este mai bine sa ca el si Maria sa divorteze, pentru ca ea sa nu mai fie asociata cu problemele lui legale.

Ruptura nu a durat insa prea mult, Maria retragandu-si dupa numai o luna cererea de divort. Atunci, ea declara ca isi iubeste foarte mult sotul si ca nu vrea sa faca acest pas.

Ei bine, creatoarea de moda s-a razgandit din nou, iar de curand a intentat proces de divort, primind ca termen data de 27 mai.

sursa: www.cancan.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×