Margherita din Clejani, desființată de fani! „Ești oribilă! Te-ai mutilat!”

Maria Cristina   
în Stiri mondene
09/10/2018, 20:20
Margherita din Clejani, desființată de fani! „Ești oribilă! Te-ai mutilat!” GALERIE FOTO
Margherita din Clejani, desființată de fani! „Ești oribilă! Te-ai mutilat!”

Margherita din Clejani a fost „desființată” de fani pe rețelele de socializare. Fiica lui Ioniță și a Vioricăi din Clejani a fost aprig criticată de către internauți din cauza operațiilor estetice.  Fanii spun despre Marga că  s-a transformat și că nu mai seamănă deloc cu ea. Operațiile estetice au „distrus-o” pe fiica cea mare a Clejanilor. Margherita este „transfigurată”. Așa cum i-au spus fanii, dar cântăreața n-are niciun cuvânt de spus, fiind extrem de mândră de felul în care arată.

Margherita din Clejani este „transfigurată” din cauza operațiilor estetice

„Ești Oribilă! Te-ai mutilat! HIDOASĂ! Parcă nu ești tu!”, i-a scris o fană la o poză postată de Margherita pe contul său de socializare.

Margherita a apelat cu toată încrederea la serviciile chirurgilor plasticieni, dar rezultate par nemulțumitoare pentru fanii brunetei. Aceștia au comparat-o în nenumărate rânduri cu Daniela Crudu, o altă vedetă de la noi, care s-a „tunat” de „fără măsură”.

Bruneta din Clejani este acum sosia Danielei Crudu sau a cântăreței Ruby, despre care fanii spun că Marga aduce tot mai mult cu ea. Senzuala Margherita și-a operat de curând nasul, iar la activ are….nici ea nu mai știe câte intervenții estetice.

Cu cine se iubește Margherita din Clejani

Presa a scris de curând că Margherita ar fi avut o relație cu un băiat de oraș, Aslan Sadeghi. Bruneta nu a confirmat acest lucru, în ciuda pozelor și a videoclipurilor în care apare alături de acest bărbat în ipostaze tandre.

„Eu nu am declarat niciodată că am o relaţie cu băiatul ăla. Tocmai de asta am şters pozele pentru că am văzut că s-a speculat foarte mult… Băiatul ăla e prietenul meu. Sunt blestemată, am ghinion în dragoste… Nu cred că am eu noroc în dragoste, mi-a zis mie o ghicitoare că sunt blestemată şi nu o să am un iubit niciodată. De asta nu am ochi pentru nimeni pentru că eu vreau perfecţiunea şi perfecţiunea nu există.

O să rămân singură, bătrână, la 50 de ani, cu familia, că nu îmi găsesc şi eu jumătatea. De parcă aş cere prea multe. Cer prea multe?… Nu mai sper pentru că ghicitoarea mi-a spus că nu o să am iubit niciodată!”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×