Marele regret al Tamarei Buciuceanu. Toată viața l-a ținut secret, dar l-a dezvăluit înainte să moară

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/10/2019, 18:09
Marele regret al Tamarei Buciuceanu. Toată viața l-a ținut secret, dar l-a dezvăluit înainte să moară
Regretul Tamarei Buciuceanu, dezvăluit într-un interviu mai vechi. Sursa foto: observator.tv

Tamara Buciuceanu s-a stins din viață cu un mare regret, un regret pe care l-a dezvăluit înainte să moară. Îndrăgita actriță a teatrului și filmului românesc a murit astăzi, la vârsta de 90 de ani, după ce a ajuns de urgență la Spitalul Elias.

Regretul Tamarei Buciuceanu: că a rămas singură

Tamara a suferit foarte mult, iar una din dramele care i-a marcat viața a fost moartea soțului ei. Actrița nu a vorbit niciodată despre problemele sale personale, remarcându-se prin discreția ei exemplară pentru toate colegele de breaslă.  Marele regret al artistei a fost că a rămas aproape singură după ce bărbatul ei s-a dus la cele veșnice.

Despre regretele și suferințele sale, actrița a vorbit într-un interviu pentru săptămânalul Taifasuri în care a spus că soțul ei a fost mereu alături de ea, că nu i-a interzis niciodată să joace în teatru.

regret tamara buciuceanu
Tamara Buciuceanu Botez a murit la vârsta de 90 de ani. Sursa foto: livearad.ro

Tamara Buciuceanu: „Soțul meu era un doctor excelent, care mi-a înțeles destinul”

„Alexandru mi-a respectat și mi-a iubit foarte mult cariera. La un moment dat mi-a spus: «Dragă, eu mă mulțumesc și cu titlul de print consort». Era un doctor excelent, un om serios, care mi-a înțeles destinul. De un timp mă întristez când mă gândesc la cei care puteau să mai stea lânga mine și nu mai sunt”, a declarat Tamara Buciuceanu înainte să închidă de tot ochii.

„Am zile mai bune și zile mai proaste. Sunt zile în care nu mă simt așa bine, am și eu o vârstă, am și eu problemele mele de sănătate, ca orice om. Aș vrea să ies din casă, dar nu pot pentru că e frig. Eu m-am retras din activitate ca să-mi văd liniștită de bătrânețea mea. M-a retras pentru că am obosit, nu mai pot. Vreau sa să stau și eu liniștită și să am grijă de sănătatea mea”, spunea artista într-un interviu mai vechi pentru Antena 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×