Marea finală Vocea României. Cine sunt concurenţii care se luptă pentru premiul de 100.000 de euro

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
18/12/2015, 19:21
Marea finală Vocea României. Cine sunt concurenţii care se luptă pentru premiul de 100.000 de euro

Finala emisiunii „Vocea României” se va desfăşura vineri, iar patru concurenţi – Cristina Bălan, Michel Kotcha, Tobi Ibitoye şi Tomi Weissbuch – îşi vor disputa marele trofeu şi premiul în valoare de 100.000 de euro.

Cristina Bălan, din echipa lui Tudor Chirilă, Michel Kotcha şi Tobi Ibitoye, din echipa lui Smiley, şi Tomi Weissbuch, din echipa lui Marius Moga, vor urca pentru ultima dată în acest sezon pe scena vocilor şi se vor lupta pentru marele trofeu şi premiul în valoare de 100.000 de euro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cei patru finalişti au repetat săptămâna aceasta alături de antrenorii lor şi sunt gata să cucerească publicul cu momente de excepţie şi cu vocile lor senzaţionale, potrivit Pro TV.

Astfel, finaliştii vor interpreta câte trei melodii, una singuri, una cu antrenorul lor şi încă una cu artişti cunoscuţi, alături de care îşi propun să creeze momente de excepţie.

Telespectatorii vor avea parte şi de două surprize, care vor fi aduse pe scena competiţiei de trupa rock Viţa de Vie şi de fostul câştigător al emisiunii „Vocea României” Tiberiu Albu şi de colegii lui din formaţia Fameless.

Chiar dacă Loredana nu va avea un concurent în finală, echipa antrenoarei va fi reprezentată de patru dintre cele mai bune voci ale sale din acest sezon, care vor cânta împreună cu ea.

Melodii precum „Jealous” şi „The show must go on” vor fi interpretate de asemenea de finaliştii „Vocea României”, care vor încerca să le prezinte românilor momente pline de bucurie, energie, emoţie şi sensibilitate.

Prin sms sau apel la numărul 1200, telespectatorii îşi pot susţine şi vota favoritul, pe care îl pot transforma în câştigătorul noului sezon al show-ului „Vocea României”.

Cristina Bălan, fostă solistă a trupei Impact, a studiat muzica încă din clasele primare. Mult mai târziu a ajuns studentă la Conservator, dar a renunţat după doi ani la acesta din cauză că se plictisise de prea multă teorie, conform Pro TV. În 1998, aceasta a participat la un casting pentru a intra în trupa Impact, iar mai târziu a înfiinţat trupa ABCD. De un an şi zece luni, Cristina Bălan, în vârstă de 34 de ani, este mama unor gemeni, Toma David şi Matei Nikolas. În această perioadă, şi-a dedicat timpul creşterii celor doi băieţei, dar spune că nu poate să renunţe la pasiunea sa pentru muzică. Acesta este motivul pentru care a decis să participe la „Vocea României”.

Sursă: www.realitatea.net

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×